Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

In 1 dag uw VCA diploma halen?

Bij in1keerVCA.nl kunt u in 1 dag en in 1 keer uw VCA diploma halen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in 1 keer kan slagen voor zijn VCA Basis of VCA VOL diploma. Onze dagcursus, die u kunt voorbereiden met onze gratis e-learning, is zo opgezet dat iedereen de cursusstof kan begrijpen. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en de dagcursus gevolgd, dan geven we zelfs een gratis herexamen mocht u toch niet slagen voor het VCA examen. Deze voorwaarden gelden ook als u kiest voor een VCA incompany cursus. Wilt u een voorleesexamen of een examen in een andere taal? Bij in1keerVCA.nl is dat zo geregeld. Kies voor een VCA Basis dagcursus of VCA VOL dagcursus als u in 1 keer wilt slagen!

VCA E-learning + examen

U kunt ook kiezen om alleen thuis te leren. U boekt dan een e-learning waarbij het examen is inbegrepen in de prijs. U kunt in uw eigen tempo de lesstof doornemen en op de door u gekozen locatie en tijdstip examen doen. De e-learning is mogelijk voor VCA basis, VCA VOL of VCU VIL. Ook kunt u kiezen voor een VCA voorleesexamen bij het Basis examen.

Alleen examen

Ook alleen een examen boeken kan bij in1keerVCA.nl. In verschillende talen, met voorleesexamen en voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. U kunt in heel Nederland op één van onze vele locaties examen doen. 

VCA incompany

Heeft diverse medewerkers die tegelijk hun diploma willen halen of verlengen? Dan kiest u voor onze VCA incompany cursus. Onze instructeur komt naar u toe om de les aan uw medewerkers te geven. Ook ontvangen al uw medewerkers een gratis e-learning account waarmee ze zich kunnen voorbereiden. Ook hier geldt een gratis VCA herexamen als de e-learning helemaal doorlopen is en de dagcursus is gevolgd.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina