Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

Locatie "Het Hunzehuys" in Borger (Drenthe)

Onze locatie "Het Hunzehuys" in Borger in de Provincie Drenthe is een multifunctioneel gebouw. Het gebouw biedt onderdak aan drie basisscholen, een bibliotheek, buitenschoolse opvang en is ook geschikt voor het geven van de VCA dagcursus. "Het Hunzehuys" doet ook dienst als dorpshuis en wordt gebruikt door verschillende verenigingen. Het dorp Borger is vooral bekend door de grootste hunebed van Nederland.

VCA-cursussen

Op onze locatie in Borger kunt u diverse VCA cursussen volgen. Onze instructeurs geven hier de VCA Basis, VCA VOL en de VCU VIL. Alle cursussen worden gecombineerd gegeven omdat de lesstof maar weinig afwijkt. Tijdens de cursusdag wordt er gezorgd voor koffie, thee en de lunch. Tevens heeft u op de VCA cursusdag de mogelijkheid om Code95 mee te bestellen, zodat u uw punten voor uw vrachtwagenrijbewijs kunt halen.

Voorbereiding

Wilt u zich goed voorbereiden op de cursusdag, dan kunt u alvast de lesstof doornemen die u bij uw bestelling heeft ontvangen. Heeft u geboekt voor de VCA basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus of de VCU VIL dagcursus, dan ontvangt u altijd een e-learning bij uw bestelling. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een organisator van VCA cursussen en VCA examens. Met inmiddels meer dan 25 locaties kunt u ons gerust een marktleider noemen. in1keerVCA.nl biedt concurrerende prijzen en heeft een hoog slagingspercentage. Ook zijn onze klanten zeer tevreden over ons. Wij scoren op feedbackcompany een cijfer 8,6 en 98% van de klanten beveelt ons aan.

Locatie

Het Hunzehuys
Molenstraat 3
9531 CH Borger

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina