Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Drenthe

Wilt u een VCA cursus doen in de provincie Drenthe, dan zijn er diverse mogelijkheden. In Borger, Ten Post en Zwolle kunt u een VCA dagcursus volgen en een VCA examen afleggen. Altijd is er in Drenthe wel de mogelijkheid om een VCA cursus te volgen bij in1keerVCA.nl. Wilt u liever dat wij bij uw locatie de VCA cursus verzorgen, dan is dat ook mogelijk. Onze VCA incompany cursus is hiervoor een uitkomst. Onze ervaren instructeur komt naar u toe om u alles te vertellen over de VCA inhoud en om u voor te bereiden op het VCA examen. in1keerVCA.nl werkt landelijk en is één van de grootste VCA opleiders in Nederland. Jaarlijks komen er duizenden kandidaten bij in1keerVCA.nl een dagcursus volgen en examen doen.

VCA examen

VCA examen doen is niet alleen mogelijk in Drenthe maar ook op één van onze ruim 80 andere locaties in Nederland. Boekt u alleen een examen of een e-learning met examen, dan kunt u op één van deze locaties uw VCA examen doen. Wilt u er toch een dag uitleg bij van onze instructeur dan kunt u een dagcursus VCA boeken bij ons en kunt u terecht op één van onze ruim 25 dagcursus locaties.

VCA Nederland

in1keerVCA.nl is dé opleider van VCA Nederland. In alle provinces hebben wij diverse cursus locaties zodat wij altijd dichtbij een VCA cursus voor u kunnen verzorgen. En dat is handig! Geen lange reistijd en geen extra kosten voor kilometers rijden. In heel Nederland zien wij u graag van dienst en is de dagcursus voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL compleet voor u geregeld. U krijgt van ons koffie of thee, tussen de middag een lunch en aan het einde van de dag het examen. Alles op 1 dag in 1 keer snel geregeld voor een scherpe prijs.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina