Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Examenlocatie 'Gemeentehuis Midwoud' - Midwoud

In Midwoud worden VCA-examens georganiseerd in het oude gemeentehuis. Midwoud is tegenwoordig een dorp dat valt onder de gemeente Medemblik, maar tot 1979 was Midwoud een zelfstandige gemeente. Nadat het gemeentehuis in Midwoud door een fusie niet meer gebruikt werd als gemeentehuis, is het in gebruik genomen door een bedrijfshulpverleningsorganisatie. U hebt op deze locatie ongeveer 1 keer per maand de gelegenheid om een VCA-examen te maken.

VCA Dagcursus

Wilt u zonder problemen slagen voor uw VCA diploma, dan kunt u bij een VCA dagcursus voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL volgen. Tijdens deze VCA training hoort u van een ervaren VCA docent alles wat u moet weten om te kunnen slagen voor uw VCA examen. Bij in 1keerVCA.nl kunt u op diverse locaties in Nederland de VCA dagcursus volgen. In Noord-Holland kunt u het beste naar Amsterdam of Middenbeemster.

De omgeving

Het dorp Midwoud is niet erg groot: het dorp heeft ongeveer 2300 inwoners en beslaat zo'n 616 hectare. U zit dan ook vanaf het gemeentehuis al snel tussen de weilanden. Tegenover het gemeentehuis bevinden zich enkele winkels. Aan de andere kant van de straat staat woonzorgcomplex Koggenlandhuis.

Bereikbaarheid

De examenlocatie is met de auto goed bereikbaar: gemeentehuis Midwoud bevindt zich aan een zijweg van de centrale weg door Midwoud. Vanaf de A7 bent u in 5 minuten bij de examenlocatie. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u met de bus tot vlak bij de examenlocatie komen. Op 1 minuut loopafstand vindt u bushalte Korteling.

Adres

Gemeentehuis Midwoud
Korteling 1
1679 VH Midwoud

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina