Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Middelharnis Sommelsdijk

Wilt u een nieuw VCA diploma halen en hiervoor VCA examen doen in Middelharnis Sommelsdijk, dan bent u bij in1keerVCA.nl aan het juiste adres. Met meer dan 80 examenlocaties in Nederland kunt u ons gerust een VCA expert noemen. Het VCA examen kunt u afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Het is ook mogelijk om op onze VCA locatie een VCA examen in een andere taal te maken. Voor VCA Basis kunt u ook een VCA voorleesexamen maken. Alle VCA exames worden afgenomen op een computer en u weet dan ook direct de uitslag als u het examen heeft afgerond.

VCA Dagcursus

Wilt u liever instructies krijgen van een ervaren VCA instructeur van in1keerVCA.nl, boek dan een VCA dagcursus. Tijdens die VCA dagcursus waarbij de VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL lesstof uitgebreid aan de orde komt, leert u in 1 dag alles wat nodig is om te kunnen slagen voor uw VCA certificaat. De VCA dagcursus wordt op diverse locaties in Nederland gegeven. Voor de omgeving Middelharnis Sommelsdijk kunt u het beste naar Rotterdam of Breda. De VCA cursusdag is inclusief koffie, thee en een lunch en aan het einde van de dag maakt u het VCA examen.

Locatie

Onze VCA examenlocatie Recreatiecentrum De Staver in Middelharnis Sommelsdijk is met de auto goed bereikbaar vanaf de N215 en er is voldoende parkeergelegenheid.

Recreatiecentrum De Staver
Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina