Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Uden

Voor een VCA examen kunt u terecht op onze locatie in Uden. U kunt hier verschillende soorten VCA examens boeken zoals VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL in de verschillende VCA examen talen. Ook is het mogelijk om een Nederlandse e-learning erbij te boeken zodat u zich thuis kunt voorbereiden op het VCA examen. Voor het VCA Basis examen kunt u ook een VCA voorleesexamen afleggen. Tijdens het examen dat wordt afgenomen op een laptop is er een onafhankelijk examinator aanwezig. Heeft u het examen afgerond, dan weet u ook direct of u geslaagd bent of niet. Voor VCA Basis bent u geslaagd als u 2580 van de 4000 punten heeft gehaald en voor VCA VOL en VCU VIL als u 4515 van de 7000 punten heeft gehaald. Voor iedere vraag kunt u 100 punten krijgen. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA diploma en een VCA pasje toegestuurd.

Welke VCA?

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevenden en ZZP-ers. VCU VIL is voor medewerkers bij een uitzendbureau. VCA Basis is voor iedereen die overblijft, dus voor mensen die operationele werkzaamheden uitvoeren in bijvoorbeeld de bouw, wegenbouw, stratenmakers, petrochemie etc.

Dagcursus

U kunt ook een VCA dagcursus volgen. Onze ervaren instructeurs geven uw medewerkers VCA les voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Doordat dat wij een landelijk dekkend netwerk van VCA cursuslocaties hebben, kunt u altijd dichtbij u in de buurt op VCA cursus. Tijdens de VCA cursus krijgt u uitgebreide informatie over de inhoud van de VCA. Volgt u een VCA dagcursus bij in1keerVCA.nl, dan krijgt u hierbij altijd een gratis e-learning van ons zodat u zich thuis alvast kunt voorbereiden. Tevens zit er een gratis VCA herexamen bij. Heeft u de e-learning helemaal doorlopen en de dagcursus gevolgd, dan heeft u hier recht op. Op de dagcursus krijgt u koffie of thee en tussen de middag wordt er gezorgd voor lunch.

Locatie

De locatie in Uden is prima met openbaar vervoer en de auto te bereiken. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in de omgeving.

Stichting Eigen Herd
Rooijestraat 32
5401 AT Uden

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina