Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Laad meer

VCA dagcursus

Wilt u een VCA cursus volgen in Noord-Holland, dan kunt u in Buurthuis Zuidoost in Zuidoostbeemster de VCA Basis of VCA VOL cursus doen. Onze ervaren instructeur bereidt u in 1 dag voor op het VCA examen. Volgt u een dagcursus bij in1keerVCA.nl, dan krijgt u er altijd een gratis e-learning bij. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op gratis VCA herexamen. Wij vinden namelijk dat iedereen in 1 keer kan slagen!

VCA Basis

Wilt u een VCA basis diploma halen, dan kunt u eerst de dagcursus volgen. Aan het einde van de cursusdag gaat u direct het examen afleggen op een computer. Voor VCA basis heeft u 60 minuten de tijd (VCA voorleesexamen 75 min). U moet 40 vragen beantwoorden en krijgt voor elke vraag die goed beantwoord is 100 punten. U bent geslaagd als u 2580 punten heeft behaald.

VCA VOL

Wilt u een VCA VOL diploma halen voor als u een een leidinggevende functie hebt of ZZP-er bent, dan kunt u ook een dagcursus volgen. Om te slagen voor VCA VOL moet u 75 vragen beantwoorden en kunt u totaal 7500 punten halen. U bent geslaagd als u minimaal 4515 heeft behaald. Bij VCA VOL is er geen voorleesexamen mogelijk.

VCA incompany

Heeft u meerdere werknemers die een VCA diploma moeten halen, dan kunnen we dat ook op uw eigen locatie verzorgen. Met onze VCA incompany cursus nemen we u alle zorg uit handen. Onze instructeur komt de les verzorgen en komt het examen afnemen. U hoeft alleen voor koffie en thee te zorgen en eventueel voor een lunch.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina