E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

VCA dagcursus

Wilt u een VCA cursus volgen in Noord-Holland, dan kunt u in Buurthuis Zuidoost in Zuidoostbeemster de VCA Basis of VCA VOL cursus doen. Onze ervaren instructeur bereidt u in 1 dag voor op het VCA examen. Volgt u een dagcursus bij in1keerVCA.nl, dan krijgt u er altijd een gratis e-learning bij. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en de dagcursus gevolgd, dan heeft u recht op gratis VCA herexamen. Wij vinden namelijk dat iedereen in 1 keer kan slagen!

VCA Basis

Wilt u een VCA basis diploma halen, dan kunt u eerst de dagcursus volgen. Aan het einde van de cursusdag gaat u direct het examen afleggen op een computer. Voor VCA basis heeft u 60 minuten de tijd (VCA voorleesexamen 75 min). U moet 40 vragen beantwoorden en krijgt voor elke vraag die goed beantwoord is 100 punten. U bent geslaagd als u 2580 punten heeft behaald.

VCA VOL

Wilt u een VCA VOL diploma halen voor als u een een leidinggevende functie hebt of ZZP-er bent, dan kunt u ook een dagcursus volgen. Om te slagen voor VCA VOL moet u 75 vragen beantwoorden en kunt u totaal 7500 punten halen. U bent geslaagd als u minimaal 4515 heeft behaald. Bij VCA VOL is er geen voorleesexamen mogelijk.

VCA incompany

Heeft u meerdere werknemers die een VCA diploma moeten halen, dan kunnen we dat ook op uw eigen locatie verzorgen. Met onze VCA incompany cursus nemen we u alle zorg uit handen. Onze instructeur komt de les verzorgen en komt het examen afnemen. U hoeft alleen voor koffie en thee te zorgen en eventueel voor een lunch.

Dichtsbijzijnde cursussen

Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina