Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Laden...
Laad meer

VCA cursus in Noord-Holland

In Noord-Holland hebben wij diverse cursuslocaties die we gebruiken om de VCA Basis of VCA VOL training te geven. Deze locaties zijn Amsterdam en Middenbeemster. Hier kunt u de VCA cursus volgen voor Basis, VOL of VCU-VIL.

in1keerVCA.nl is in Nederland één van de grootste VCA opleiders en onderscheidt zich met een hoog slagingspercentage en een gratis herexamen. Om in aanmerking te komen voor het gratis VCA herexamen hoeft u alleen de gratis meegeleverde e-learning te maken. Deze e-learning kunt u in ongeveer 2 uur afhebben. Volgt u daarna de VCA-dagcursus, dan slagen de meeste cursisten in 1 keer! Toch per ongeluk niet geslaagd door de zenuwen of een black-out? Geen nood: u krijgt dan van ons een gratis herkansing. Dat geeft zekerheid voor u.

Waarom VCA?

Een VCA-diploma is geen wettelijke verplichting vanuit de ARBOwet. Opdrachtgevers in Noord-Holland die veilig willen werken met oog op behoud van de gezondheid van hun medewerkers en het milieu belangrijk vinden, verplichten hun medewerkers om een VCA-cursus te volgen. Ook inleenkrachten zoals een zzp'er of andere onderaannemers vallen hieronder. Een zzp'er wordt beschouwt als leidinggevende en moet daarom een VCA VOL-diploma hebben. Tijdens een VCA-cursus leert u alles over veilig werken en ook hoe u veilig omgaat met uw gezondheid en die van anderen. Ook het milieu komt in deze cursus aan bod. Vragen die onder andere besproken worden zijn: 'Hoe gaat u om met gevaarlijke stoffen?' en 'Hoe verwerkt u op een juiste manier afval?'

VCA incompany

Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland en wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus organiseren? in1keerVCA.nl komt naar u toe met de VCA-incompanycursus. Alles geregeld op uw eigen locatie. De dagcursus maar ook het VCA-examen kan op uw eigen locatie door ons geregeld worden. U hoeft alleen te zorgen voor een locatie die aan de exameneisen voldoet, voor koffie en thee en eventueel een lunch.

VCA-examen

VCA-examen doen kan op 1 van onze ruim 80 locaties in Nederland. Heeft u niet de behoefte om een dagcursus te volgen, dan kunt u met onze e-learning ook thuis leren en examen doen in heel Nederland. Heeft u voldoende kennis en ervaring, dan kunt u ook alleen een examen boeken bij ons.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina