Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Noord-Holland

In Noord-Holland hebben wij diverse cursuslocaties die we gebruiken om de VCA Basis of VCA VOL training te geven. Deze locaties zijn Amsterdam en Middenbeemster. Hier kunt u de VCA cursus volgen voor Basis, VOL of VIL. in1keerVCA.nl is in Nederland één van de grootste VCA opleiders en onderscheidt zich met een hoog slagingspercentage en een gratis herexamen. Om in aanmerking te komen voor het gratis VCA herexamen hoeft u alleen de gratis meegeleverde e-learning te maken. Deze e-learning kunt u in ongeveer 2 uur af hebben. Volgt u daarna de VCA dagcursus dan slagen de meeste cursisten in 1 keer! Toch per ongeluk niet geslaagd door de zenuwen of een black-out? Geen nood u krijgt dan van ons een gratis herkansing. Dat geeft zekerheid voor u.

Waarom VCA?

Een VCA diploma is geen wettelijke verplichting vanuit de ARBO-wet. Opdrachtgevers in Noord-Holland die veilig willen werken met oog op behoud van de gezondheid van hun medewerkers en het millieu belangrijk vinden, verplichten hun medewerkers om een VCA cursus te volgen. Ook inleenkrachten zoals een ZZP-er of andere onderaannemers vallen hieronder. Een ZZP-er wordt beschouwt als leidinggevende en moet daarom een VCA VOL diploma hebben. Tijdens een VCA cursus leert u alles over veilig werken en ook hoe u veilig omgaat met uw gezondheid en dat van andere. Ook het millieu komt in deze cursus aan bod. Hoe gaat u om met gevaarlijke stoffen en hoe verwerkt u op een juiste manier afval.

VCA incompany

Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland en wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus organiseren? in1keerVCA.nl komt naar u toe met de VCA incompany cursus. Alles geregeld op uw eigen locatie. De dagcursus maar ook het VCA examen kan op uw eigen locatie door ons geregeld worden. U hoeft alleen te zorgen voor een locatie die aan de exameneisen voldoet, voor koffie en thee en eventueel een lunch.

VCA examen

VCA examen doen kan op 1 van onze ruim 80 locaties in Nederland. Heeft u niet de behoefte om VCA dagcursus te volgen dan kunt u met onze e-learning ook thuis leren en examen doen in heel Nederland. Heeft u voldoende kennis en ervaring dan kunt u ook alleen een examen boeken bij ons.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina