Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Orbi opleidingen

Orbi is latijn en kunt u vertalen als "wereld". in1keerVCA.nl geeft wereld opleidingen! Simpel, snel en makkelijk. Met het VCA diploma kunt u als het ware de wereld veroveren. Ons VCA diploma is geldig in heel Nederland en wordt ook geaccepteerd in Belgie. Ook kunt de VCA cursus in diverse wereld talen volgen. Met een VCA diploma kunt u werken in heel veel technische sectoren en bij heel veel technische bedrijven waar een VCA certificaat verplicht is. Veel grote multinationals die wereldwijd werken eisen van hun medewerkers dat zij op een manier werken waarbij de veiligheid van henzelf en van anderen niet in gevaar komt. Maar er moet ook oog zijn voor de gezondheid op langere termijn en voor het milieu wereldwijd.

Urbi et orbi

Deze Latijnse spreuk kan worden vertaald als "voor de stad en voor de wereld". Deze traditionele zegen wordt jaarlijks door de paus met Kerst en Pasen uitgesproken vanaf het balkon van de Sint-Pieterbasiliek. De term Urbi et orbi geeft aan dat het voor iedere stad en zelfs voor de hele wereld geldig is. Heeft u een VCA diploma gehaald, dan is dit ook geldig in heel Nederland en in iedere stad of dorp waar u moet werken.

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Wereldwijd is dit een belangrijk item. Gelukkig hebben we in Nederland hier steeds meer oog voor en staat bij de meeste bedrijven veiligheid, gezondheid en milieu voorop bij het uitvoeren van werkzaamheden. Maar wereldwijd is er nog veel te doen op dit gebied. Voor de wereld krijgt hier dan de betekenis dat we wereldwijd aandacht moeten hebben de veiligheid, gezondheid en het milieu. Geschat wordt dat er in de hele wereld meer dan 2.000.000 (2 miljoen) doden vallen door een arbeidsongeval of een beroepsziekte.

VCA diploma

Bij in1keerVCA.nl kunt u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL diploma halen. Heeft u dit diploma, dan weet u hoe u in de praktijk kunt werken en risico's kunt beperken voor uw veiligheid en gezondheid en dat van anderen en voor het milieu. Op deze manier is het in Nederland veel beter geregeld dan in veel andere landen in de wereld. Maar ook in Nederland gebeuren nog te veel arbeidsongevallen en is er soms te weinig oog voor het milieu. Dit kan grote gevolgen hebben in de toekomst.

Verbeter de wereld en begin bij jezelf: Volg een VCA cursus!

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina