Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Cursus in Almere

Wilt u bij in1keerVCA.nl in Almere een VCA cursus volgen. Dan hebben wij voldoende mogelijkheden voor u. U kunt bij ons een VCA incompany cursus volgen waarbij wij op uw locatie de volledige VCA basis en/of VCA VOL kunnen geven. Wij geven die dag de VCA dagcursus en zorgen ervoor dat het VCA examen aan het einde van de dag worden afgenomen. U zorgt voor de koffie en de thee en indien nodig voor de lunch. Onze instructeurs komen geregeld bij diverse bedrijven over de vloer om uw medewerkers op te leiden voor hun VCA diploma met onze VCA incompany cursus. Heeft u niet voldoende ruimte, kunt u niet alle medewerkers gelijktijdig missen, of heeft u maar enkele medewerkers die hun VCA diploma moeten halen, dan bent u van harte welkom op een van onze locaties. U kunt hiervoor terecht in bijvoorbeeld Amsterdam of Lelystad.

Uw VCA diploma

Bij in1keerVCA.nl kunt u op een snelle en makkelijke manier uw VCA basis of VCA VOL diploma halen. Als u een VCA basis dagcursus of VCA VOL dagcursus wilt boeken bij ons dan krijgt u van ons een gratis e-learning aangeboden. Met deze e-learning kunt zich thuis in circa 2 uur goed voorbereiden op de VCA cursus. Tijdens de VCA dagcursus leggen wij u de moeilijkste onderwerpen uit ondersteund door voorbeeld vragen. Mede door onze unieke combinatie van thuis oefenen en een dagcursus behalen wij al jaren een hoog slagingspercentage met veel gelukkige kandidaten die weer 10 jaar kunnen genieten van hun VCA diploma.

Waarom heeft u VCA nodig

Veel opdrachtgevers eisen van hun medewerkers, onderaannemers of ZZP-ers dat zijn een VCA diploma hebben. Met een VCA diploma toont men aan dat kennis heeft van Veiligheid, Gezondheid en Millieu. Diverse onderwerpen die behandelt worden tijdens de VCA cursus maken medewerkers bewust dat veilig werken een gewoonte moet zijn. Onveilig werken kan leiden tot gezondsheidsproblemen of schade aan het millieu. Het VCA VOL diploma heeft u nodig als u leidinggevende bent of als u werkt op ZZP basis. Het VCA Basis diploma is bedoelde voor alle werknemer die een uitvoerende functie hebben.

Wanneer bent u geslaagd

U bent geslaagd als u bij het VCA Basis examen 2580 heeft behaald. Tijdens het VCA examen krijgt u 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt halen. Voor het VCA VOL examen bent u geslaagd als u 4515 heeft. Tijdens het examen krijgt u 70 vragen waarvoor u 7000 punten krijgt. Zowel het VCA Basis diploma als het VCA VOL diploma heeft een geldigheid van 10 jaar.

Dichtsbijzijnde locaties

Het Zwanenmeer
Beemsterstraat 491
1024 BE  Amsterdam

Ontmoetingskerk
Schor 4 (voor parkeren navigatie Geul 1)
8224 CM Lelystad

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina