Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Emmeloord

Emmeloord is onderdeel van de gemeente Noordoostpolder en telt ruim 26.000 inwoners. In Emmeloord zijn veel bedrijven gevestigd waarvan de werknemers een VCA diploma moeten hebben. in1keerVCA.nl verzorgt dit graag voor de mensen en bedrijven. Voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL organiseren wij in Zwolle regelmatig een VCA dagcursus waarop u zich kunt inschrijven. in1keerVCA.nl beschikt over ruim 25 locaties in Nederland waar regelmatig een VCA cursus wordt georganiseerd. Wilt u thuis leren met behulp van een e-learning of alleen een VCA examen afleggen, dan kunt u terecht op 1 van onze ruim 80 examenlocaties in Nederland.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende VCA opleider met jarenlange ervaring in het geven van VCA cursussen, zowel op onze eigen locatie als op locatie bij onze klant, door middel van onze VCA incompany cursus. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons lesprogramma zodanig geoptimaliseerd dat de meeste kandidaten in 1 keer slagen voor hun VCA diploma. Ook onze zelf ontwikkelde e-learning module waarmee de kandidaat zich kan voorbereiden op de cursus draagt hier aan bij. Deze e-learning, die 1-2 uur van uw tijd kost, behandelt alvast de onderwerpen die altijd in het examen terug komen. Heeft de kandidaat de e-learning helemaal doorlopen en een dagcursus gevolgd, dan garanderen wij altijd een gratis herexamen als u onverhoopt niet slaagt.

VCA cursus

Een VCA cursus is een gecombineerde cursus waarbij alle soorten VCA tegelijk worden behandeld. Dit kan omdat de VCA Basis de basis is voor alle andere soorten VCA. 80% van de lesstof van VCA Basis komt overeen met VCA VOL en VCU VIL. De VCA cursus wordt gegeven in 1 dag. Op aanvraag is het ook mogelijk de cursus te geven in 2 of 3 dagen. De cursussen geven wij op meerdere locaties in Nederland waar u op kunt inschrijven. Jaarlijks leggen duizenden cursisten een VCA examen af bij in1keerVCA.nl. in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid om de VCA lesstof thuis te leren door middel van e-learning. In circa 6-8 uur kunt de lesstof doornemen en bent u er klaar voor om een examen te maken op 1 van onze ruim 80 locaties in Nederland.

VCA examen

U kunt alvast een VCA examen oefenen op de site van VCAinfra. Dit is een VCA Basis examen wat u alvast inzicht geeft in hoe het examen is opgebouwd. Ook op onze blog "hoe-ziet-het-vca-examen-eruit" kunt u nalezen hoe het allemaal werkt tijdens het VCA examen. Volgt u een VCA dagcursus, dan legt onze instructeur het u ook uit.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina