Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Flevoland

De jongste en kleinste provincie van Nederland die bestaat uit de Noordoostpolder en de Flevopolder. Beide polders zijn drooggelegd in de voormalige Zuiderzee, nu het IJsselmeer. In deze provincie zijn naar verloop van tijd grote steden gebouwd zoals Almere, Lelystad, Zeewolde en Dronten. En met de steden is er ook de industrie gekomen. In veel industrie is het VCA certificaat voor de medewerkers een vereiste. in1keervca.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers in 1 keer hun VCA diploma kunnen halen. Dit dankzij onze uniek leermethode. Bij een VCA dagcursus en de VCA online training ontvangt u van ons een gratis e-learning die u in 2 uur kunt afronden. Heeft u deze helemaal afgerond en 1 van de twee dagcursussen gevolgd, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen.

VCA soorten

Er zijn 3 soorten VCA. VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL.

VCA Basis of B VCA is voor operationele medewerkers die op de werkvloer werken en bezig zijn met uitvoerende werkzaamheden. U bent geen ZZP-er en geeft geen leiding aan andere medewerkers.

VCA VOL is voor ZZP-ers en leidinggevende. Een ZZP-er wordt gezien als een leidinggevende en is daardoor verplicht een VCA VOL diploma te hebben.

VCU VIL is voor intercedenten die werken bij een uitzendbureau of bemiddelingsbureau.

Voorbereiding VCA

Om u voor te bereiden op een VCA examen kunt u bij in1keerVCA.nl kiezen uit verschillende mogelijkheden:

  • Dagcursus: U komt 1 dag naar 1 van onze 25 locaties in Nederland en volgt de cursus die door 1 van onze instructeurs gegeven wordt. U doet aan het einde van deze dag direct examen.
  • VCA online training: U volgt online de VCA cursus die gegeven wordt door 1 van onze instructeurs door middel van een video verbinding. U doet later examen op 1 van onze 80 locaties.
  • E-learning: Thuis leren met behulp van ons eigen e-learning programma en examen doen op 1 van onze 80 examen locaties
  • Alleen examen: niet leren en direct examen doen op 1 van onze 80 examenlocaties.
Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina