Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA halen

Bij in1keerVCA.nl kun je snel je VCA diploma halen. Bent u op zoek naar een betrouwbare VCA opleider waar u snel en dicht in uw woon- of werkomgeving uw VCA diploma kunt halen? Kies dan voor in1keerVCA.nl. Onze instructeurs hebben een jarenlange ervaring in het geven van de VCA cursus en zijn op de hoogte van alle exameneisen. In Nederland hebben wij diverse locaties waar er altijd één dichtbij u in uw woon- of werkomgeving is.

Onze cursussen

in1keerVCA.nl biedt de VCA Basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en de VCU VIL dagcursus aan op alle locaties in Nederland. Tijdens een intensieve trainingsdag brengen onze instructeurs u de hoogte van de inhoudt van de VCA cursus. U krijgt voldoende informatie om het examen positief te kunnen afronden. Ook krijgt u voorbeeld vragen en antwoorden van het examen te zien zodat u weet hoe het examen in elkaar zit.

U kunt bij in1keerVCA.nl ook kiezen voor een e-learning met examen. U leert in uw eigen tempo en op uw eigen werkplek of thuislocatie de cursusstof en doet examen op één van onze locaties bij u in de buurt. 

Wilt u alleen examen doen dan is dit ook mogelijk bij in1keerVCA.nl. Het examen kunt u doen in de beschikbare VCA examen talen en op alle locaties in Nederland van ons. De examens worden afgenomen door een erkend examenbureau.

VCA-cursus op eigen locatie

Wilt u liever dat uw medewerkers het VCA diploma halen op uw eigen bedrijf of locatie dan organiseren wij voor de VCA incompany cursus. Wij komen dan op uw eigen locatie de VCA cursus geven. U zorgt voor koffie en thee en een lunch. Aan het einde van de cursusdag zorgen wij ervoor dat het VCA examen wordt afgenomen door een erkend examen bureau.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina