Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Hoogvliet

Iedere week kunt u bij in1keerVCA.nl in Rotterdam een VCA dagcursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Woont u in Hoogvliet, dan kunt u dus altijd snel uw VCA diploma halen. in1keerVCA.nl is een landelijk opererende opleider voor BHV en VCA met meer dan 25 cursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Zo kunt u altijd snel in uw eigen omgeving een VCA cursus volgen. Door één van onze ervaren instructeurs wordt u helemaal bijgepraat over de VCA lesstof en over wat u te wachten staat tijdens het VCA examen.

in1keerVCA.nl heeft een hoog slagingspercentage door de unieke manier van werken. Alle cursisten die een dagcursus volgen krijgen van ons een gratis e-learning. Thuis kunt u zich alvast kort voorbereiden op de dagcursus (circa 1,5 uur) en de dagcursus volgen zorgt voor een ongekend hoog slagingspercentage. Bent u onverhoopt dan toch niet geslaagd, dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat (bijna) iedereen in 1 keer kan slagen voor zijn VCA examen.

VCA examen

Het VCA examen wordt aansluitend aan de VCA dagcursus direct afgenomen door een gecertifieerd VCA examenbureau. Zij verzorgen landelijk het VCA examen voor diverse VCA opleiders. Iedere kandidaat krijgt zijn eigen examen op een laptop en kan dit in zijn vastgestelde tijd maken. Voor VCA Basis is dit 60 minuten en voor VCA VOL en VCU VIL is dit 75 minuten. Voor VCA Basis is het mogelijk een VCA voorleesexamen te boeken waarmee u 15 minuten extra examentijd krijgt en alle vragen en antwoorden voorgelezen worden. Het VCA examen kunt u ook afleggen in diverse VCA examentalen. U bent geslaagd voor uw VCA diploma als u voor het VCA Basis examen 2580 punten van de 4000 punten heeft gehaald. Voor VCA VOL en VCU VIL bent u geslaagd als u 4515 van de 7000 heeft gehaald.

VCA incompany

in1keerVCA.nl verzorgd ook VCA cursussen op locatie van de klant. De VCA incompany cursus is precies hetzelfde als op onze eigen locaties. Alles wordt voor u geregeld: De gratis VCA e-learning om voor te bereiden, onze instructeur en het VCA examen. En dit alles in uw eigen en vertrouwde omgeving. Door onze scherpe tariefstelling is een VCA incompany training al interresant vanaf 8 personen. Wij verzorgen dit graag in Hoogvliet en omgeving. Let er op dat er wel voorwaarden worden gesteld aan de examenruimte en inrichting.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina