E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA Oosterbeek

Oosterbeek vlak bij Arnhem en gelegen aan de Nederrijn een prachtige plaats om te wonen. Wilt u een VCA cursus volgen dicht bij uw woonplaats in de buurt dan kunt u bij in1keerVCA.nl een VCA dagcursus boeken in Velp op circa 15 minuten rijden met de auto. Op deze cursusdag kunt u zowel voor VCA Basis als VCA VOL een cursus volgen. In 1 keer en in 1 dag kunt u uw VCA diploma halen. Onze ervaren instructeur vertelt u alles over de lesstof van het VCA zodat u goed voorbereidt het het examen kunt afleggen.

Gratis herexamen

Boekt u bij in1keerVCA.nl een VCA dagcursus dan krijgt u van ons altijd een gratis e-learning erbij. In deze online traning die u in 1 á 2 uur helemaal kunt doorlopen worden de belangrijkste onderwerpen van het VCA alvast met u doorgenomen. Heeft u deze e-learning helemaal doorlopen en de dagcursus gevolgd dan slaagt bijna iedereen in 1 keer. Mocht u onverhoopt niet slagen en heeft u de e-learning helemaal afgerond en een dagcursus gevolgd dan krijgt u van ons een gratis VCA herexamen.

VCA incompany

Heeft u uw bedrijf in Oosterbeek of omgeving dan kunt u ook kiezen voor een VCA incompany cursus. Uw werknemers volgen de VCA cursus op de eigen werklocatie in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit bespaart u reiskosten en reistijd. Onze VCA trainer komt naar u toe om de VCA lesstof te behandelen en aan het einde van de cursusdag komt er een examinator van een onafhankelijk examenbureau het examen afnemen. Alles dus geregeld door in1keerVCA.nl op uw eigen locatie onder dezelfde voorwaarden ook een gratis VCA herexamen.

Het VCA examen

Het VCA examen bestaat uit verschillende soorten vragen en antwoorden. Gewone multiple choice vragen met 3 antwoorden waarvan er 1 goed is, met 5 of 6 antwoorden waarbij er meerdere goed kunnen zijn, met antwoorden in de goede volgorde zetten, met plaatjes de juiste onschrijving erbij zetten. Voor het VCA Basis examen krijgt u 40 verschillende vragen. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 70 verschillende vragen.

Alleen examen

U kunt bij in1keerVCA.nl ook alleen examen doen op 1 van onze ruim 80 locaties. desgewenst kunt u er een e-learning bij bestellen zodat u thuis de lesstof kunt leren en doornemen. De studietijd is 6 - 8 uur en is voorzien van tussentijdse toetsen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina