E-learning in Nederlands, Pools en Engels

Onze website is op zondag gesloten.

Fijn dat u belangstelling hebt voor In1keerVCA.nl.
Wij beschouwen de zondag als een rustdag. Om die reden is onze site op zondag gesloten.

Morgen zijn we u graag weer van dienst.

We wensen u een goede zondag toe.

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA Schagen

Wilt u in Schagen en VCA cursus volgen dan kunt u terecht op onze cursuslocatie in Middenbeemster of Amsterdam. Op beide locatie geven wij regelmatig een VCA cursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Woont of werkt u in de kop van Noord-Holland dan kunt u bij in1keerVCA.nl terrecht voor een VCA cursus. Schagen ligt in West Friesland in de kop van Noord Holland. In Schagen zijn drie grote bedrijventerreinen: bedrijventerrein De Witte Paal, bedrijventerrein De Fok en bedrijventerrein De Lage Dijk en heeft ook een haven. In de gemeente Schagen zijn veel industriele bedrijven gevestigd die VCA gecertificeerd zijn. Bij VCA gecertificeerde bedrijven moeten alle werknemers een VCA diploma hebben.

VCA Basis

VCA Basis is de basis cursus die bedoelt is voor operationele medewerkers die werkzaam zijn in bouw, industrie, wegenbouw, scheepsbouw, woningbouw en diverse andere werkzaamheden waarbij veiligheid belangrijk is bij het uitvoeren van werkzaamheden. ZZP-ers vallen hier niet onder. Bij een VCA Basis cursus leren de cursisten veilig te werken volgens de regels in de ARBO-wet en oog te hebben voor de gezondheid van henzelf en omstanders en voor het millieu.

VCA VOL

VCA VOL is een aanvulling op de VCA Basis en is bedoelt voor leiddingevende en ZZP-ers. Tijdens de cursus wordt ook aanbesteedt aan de taken van een leidinggevende op het gebied van veiligheid, gezondheid en millieu. Je hoeft niet eerst een VCA Basis diploma te hebben om een VCA VOL diploma te halen.

VCU VIL

VCU VIL is een kleine aanvulling op VCA VOL en is bedoelt voor medewerkers van bemiddelingsbureau en uitzendorganisties. De aanvulling besteedt aandacht aan hoe je om moet gaan met uitzendkrachten  die werkzaamheden uitvoeren bij een opdrachtgever. Met name wordt er stil gestaan bij waar verantwoordelijkheden liggen (uitzendbureau, opdrachtgever, werknemer).

VCA incompany

Ook in Noord Holland kunnen wij de VCA cursus op locatie bij de klant verzorgen. Tijdens deze VCA incompany cursus krijgt u van onze instructeur dezelfde training als op onze eigen locaties. U hoeft nergens anders voor te zorgen dan koffie en thee en eventueel een lunch. Ook het examen wordt op uw eigen locatie afgenomen door een onafhankelijk examenbureau wat zelf zijn internetverbinding en laptops meeneemt.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina