Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Susteren

Ook in Limburg verzorgt in1keerVCA.nl de VCA cursus. Woont u in Susteren of omgeving, dan bent u van harte welkom bij ons. Op onze locatie in Sittard-Geleen verzorgen wij regelmatig de VCA dagcursus voor u. Zowel voor VCA Basis als voor VCA VOL en VCU VIL kunt u op onze locatie vlakbij Susteren terecht.

in1keerVCA.nl beschikt over meer dan 25 cursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Hiermee behoort in1keerVCA.nl tot de grootste opleiders in Nederland. Volgt u bij ons een dagcursus, dan krijgt u daarbij gratis een korte e-learning van circa 1,5 uur. Maakt u deze e-elarning en volgt u een dagcursus, dan heeft u altijd recht op een gratis VCA herexamen. Heeft u de e-learning thuis gemaakt, dan kunt u alvast een proefexamen oefenen op de site van VCAinfra. VCAinfra zorgt voor de examens en dat de examens door een onafhankelijk examenbureau worden afgenomen.

Inhoud VCA

Een VCA cursus heeft als doel aan de cursist kennis over te brengen over veilig te werken met oog voor gezondheid en millieu. VCA staat voor VGM (Veiligheid, gezondheid en millieu) Checklist Aannemers. Waarbij het woord aannemers tegenwoordig veel breder is als alleen aannemers in de bouw waar de VCA oorspronklijk voor was bedoeld. Tegenwoordig zijn er veel meer sectoren waarbij een VCA diploma vereist is.

Tijdens de VCA cursus worden er diverse onderwerpen behandeld zoals wet- en regelgeving, hoe ga ik om met diverse gevaarlijke gereedschappen, waar moet op letten als ik in een besloten ruimte werk, wat zijn de gevaren van electriciteit, hoe ga ik om met gevaarlijke stoffen, enz, enz. Veel lesstof waarbij je van alles wat moet weten. De dagcursus van in1keerVCA.nl sluit hierbij naadloos aan en onze ervaren instructeurs vertellen u precies wat u moet weten om te kunnen slagen voor het VCA examen.

VCA op uw eigen locatie

Ook in Susteren kunnen wij de VCA incompany cursus verzorgen op uw eigen bedrijf of locatie. Dat is makkelijk en snel te regelen bij ons. Onze instructeur komt op de door u gewenste datum op uw eigen bedrijf de VCA cursus verzorgen. Ook het examen wordt op uw eigen locatie afgenomen. U hoeft nergens voor te zorgen dan alleen voor koffie, thee en eventueel een lunch. Dit kan voor alle soorten VCA en in diverse talen.

Geslaagd en dan

Heeft u het examen gemaakt, dan weet u ook direct of u geslaagd bent voor uw VCA examen. Bent u gezakt, dan kunt u nog inzien welke vragen u fout beantwoord heeft. Als u geslaagd bent staan uw gegevens de volgende dag in het Centraal Diploma Register (CDR). Hiermee kunt u aantonen dat u een geldig VCA diploma in bezit heeft. Binnen twee weken sturen wij u het VCA diploma en VCA pasje toe. Controleer de gegevens goed. Mochten er fouten in staan, neem dan contact met ons op.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina