Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Werkendam

Werkendam is een gemeente in Noord-Brabant dat ligt aan de Nieuwe Merwede. Werkendam kent veel scheepswerven en scheepreparatiebedrijven die gevestigd zijn langs de Merwededijk. Tevens zijn er veel metaalbedrijven in de regio. Veel van deze bedrijven zijn een VCA gecertificeerde onderneming die hoge eisen stellen aan veilig werken, werken met behoud van een goede gezondheid voor werknemers en personen in de omgeving en met behoud van het millieu. Zij laten hun medewerkers dan ook een VCA cursus volgen bij in1keerVCA.nl. Bij in1keerVCA.nl kun je een dagcursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Als de medewerkers een VCA diploma hebben, zijn zij op de hoogte van alle regels omtrent veiligheid, gezondheid en millieu.

VCA diploma

Om een VCA diploma te halen, moet u een VCA examen afleggen waarbij u een aantal vragen moet beantwoorden. Voor VCA Basis moet u 40 vragen beantwoorden. Voor VCA VOL en VCU krijgt u 70 vragen om te beantwoorden. Voor elke vraag krijgt u 100 punten. Voor VCA Basis krijgt u dus totaal 4000 punten en bent u geslaagd als u minimaal 2580 punten heeft gehaald. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u totaal 7000 punten en bent u geslaagd als u minmaal 4515 punten heeft gehaald.

VCA op locatie

Natuurlijk kan in1keerVCA.nl ook VCA cursussen organiseren bij de bedrijven op hun eigen locatie. Op een datum die u goed uitkomt komt onze ervaren instructeur naar uw bedrijf om uw medewerker te instrueren over de VCA. In 1 dag leren wij uw medewerkers waar ze op moeten letten, wat belangrijk is, hoe je het examen moet maken, hoe je de vragen en antwoorden moet lezen etc. Tijdens deze VCA incompany cursus hoeft u zelf alleen te zorgen voor koffie en thee en eventueel een lunch. Voor de rest regelen wij alles. Ook het examen regelen wij en wordt bij u afgenomen.

in1keerVCA.nl

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende opleider met meer dan 25 cursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties. U kunt bij ons examen doen in alle beschikbare VCA examentalen en alle soorten VCA. Ook is het mogelijk om bij een VCA Basis examen een VCA voorleesexamen aan te vragen. Tevens hebben wij voor de groensector zoals hoveniers het VCA Basis groen examen beschikbaar.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina