Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Zoetermeer

In Zoetermeer zijn onder andere verschillende aannemersbedrijven, stukadoors en stratenmakers. Werknemers van deze bedrijven verrichten regelmatig risicovol werk en daarom is het natuurlijk belangrijk dat zij weten hoe zij veilig moeten werken. Daarom wordt door werkgevers of opdrachtgevers vaak van hen geëist dat zij een VCA-diploma in hun bezit hebben. In Zoetermeer zijn ook relatief veel uitzendbureaus actief. Je zou het misschien niet direct verwachten, maar ook medewerkers van uitzendbureaus, intercedenten, hebben vaak een VCA-diploma nodig. Dit gaat specifiek om het VCU-VIL-diploma, dat gericht is op intercedenten.

Kortom, ook in Zoetermeer zijn er veel mensen die een VCA-diploma nodig hebben. Hebt ú een bedrijf in Zoetermeer? Of bent u zzp'er in Zoetermeer? En hebt u of hebben uw werknemers een VCA-diploma nodig? Boek dan een incompany-cursus of een cursus met open inschrijving bij in1keerVCA.nl.

Incompany

Als u kiest voor een incompany-cursus komt een instructeur van in1keerVCA.nl naar uw bedrijf toe om een VCA-cursus te geven. De instructeur neemt alle benodigde cursusmiddelen mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is een internetverbinding, eventueel een lunch en een geschikte cursusruimte en examenruimte. Aan het einde van de dag komt een examinator van een extern examenbureau het examen afnemen. Dit examen wordt afgenomen op laptops die de examinator meeneemt. Als de cursisten het examen ingeleverd hebben, zien zij direct of ze geslaagd zijn of niet.

Voorafgaand aan de cursus krijgen alle cursisten inloggevens voor een e-learningprogramma toegestuurd, waarmee zij de belangrijkste onderwerpen alvast kunnen oefenen. Als de cursisten de volledige e-learning doorlopen hebben én de dagcursus hebben gevolgd en dan toch nog zakken, krijgen zij een gratis herkansing van in1keerVCA.nl. Dit geldt ook voor de cursus met open inschrijving.

Open inschrijving

Wilt u liever een cursus volgen op een van de locaties van in1keerVCA.nl? Dat kan natuurlijk ook! Dit is vooral handig als maar één of enkele medewerkers een VCA-diploma nodig hebben of als u op uw bedrijf geen ruimte hebt voor een incompany-cursus. Voor u is onze cursuslocatie in Leiderdorp het dichtst in de buurt.

In Leiderdorp geeft in1keerVCA.nl cursussen in de Scheppingskerk. U bent hier met de auto vanuit Zoetermeer in ongeveer 20 minuten. Bij de kerk kunt u gratis parkeren. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u met de trein naar Leiden Centraal gaan en vanaf Leiden Centraal met de bus naar bushalte Winkelhof. Vanaf die bushalte moet u nog enkele minuten lopen om bij de Scheppingskerk te komen.

Scheppingskerk
Van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina