Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Zuidbroek

Ook in de provincie Groningen verzorgt in1keerVCA.nl de VCA cursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. In Ten Post worden met regelmaat de VCA trainingen verzorgd door één van onze ervaren instructeurs. Woont of werkt u dus in Zuidbroek, dan kunt u binnen 20 kilometer afstand terecht voor een VCA cursus. in1keerVCA.nl verzorgt op meer dan 25 locaties in Nederland de VCA cursussen en heeft tevens de beschikking over meer dan 80 examenlocaties waar u een VCA examen kunt afleggen al dan niet in combinatie met een e-learning. Hiermee is in1keerVCA.nl één van de grootste VCA opleiders in Nederland.

Dagcursus

Tijdens de VCA dagcursus worden alle relevante onderwerpen van de VCA behandeld. Onze instructeur behandelt de theorie zoals VCAinfra dit heeft vastgesteld. Ongetwijfeld zult u het in de praktijk soms anders doen en op een manier die ook gewoon mag of u gebruikt andere benamingen voor hetzelfde document of formulier. Houdt u zich aan de instructie die onze instructeur u geeft, dan slaagt u. Gebruikt u uw eigen werkwijze of benamingen, dan wordt dit helaas fout gerekend. Het VCA examen doet u direct nadat u de dagcurcus heeft gevolgd en wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Tijdens de VCA dagcursus krijgt u koffie of thee aangeboden en tussen de middag een lunch. Dit alles is in de prijs inbegrepen.

Incompany

Wilt u liever uw medewerkers op u eigen locatie of bedrijf trainen, dan bieden wij u de mogelijkheid voor een VCA incompany training. Op uw eigen locatie worden alle medewerkers getraind voor het VCA Basis of VCA VOL examen. in1keerVCA.nl regelt alles voor u. U hoeft alleen te zorgen voor koffie, thee en eventueel een lunch. Ook voor het examen hoeft u niets te regelen. Wel zijn er eisen gesteld aan de examenruimte

VCA Basis of VOL

VCA VOL is bedoeld voor leidinggevend personeel. VCA Basis is voor degenen die operationeel werkzaam zijn. Er is ook nog VCU VIL, dit is bedoeld voor intercedenten van een uitzendbureau. Alle VCA opleidingen worden gecombineerd gegeven. De VCA Basis lesstof maakt voor 85% deel uit van alle soorten. Hierdoor kunnen we de cursus van VCA Basis en VCA VOL gecombineerd geven.

Zuidbroek

Zuidbroek is een dorp gelegen in de gemeente Midden-Groningen en wordt doorsneden door de A7. Vroeger was er in Zuidbroek onder andere een motorenfabriek, een scheepshelling, een vlasfabriek en een aardappelmeelfabriek gevestigd. Veel werk dus voor technische mensen. Ook nu zijn er in Zuidbroek diverse technische bedrijven gevestigd waar veiligheid hoog aangeschreven staat en de medewerkers een VCA cursus moeten volgen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina