Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Zuidlaren

Wilt u dichtbij Zuidlaren een VCA cursus volgen, dan kunt u dit doen bij in1keerVCA.nl. Op onze locaties in Groningen of Ten Post. Hier kunt u de VCA Basis of VCA VOL cursus volgen. In1keerVCA.nl is een concurerende organisatie op het gebied van VCA cursussen en VCA examens, zowel met als zonder een e-learning om u voor te bereiden.

De dagcursus

Als u bij in1keerVCA.nl een VCA dagcursus boekt, ontvangt u hier een e-learningmodule bij. Een korte introductie van de VCA lesstof die u in circa 2 uur kunt doorlopen. Heeft u de VCA e-learning module helemaal doorlopen en een dagcursus gevolgd, dan heeft u bij in1keerVCA altijd recht op een gratis VCA herexamen. Extra zekerheid dus bij in1keerVCA.nl. Tijdens de VCA cursus krijgt u van onze ervaren instructeur praktische informatie en voorbeelden die u tijdens het VCA examen kunt toepassen. De cursus is verder compleet verzorgd inclusief koffie, thee, en een lunch. Bij in1keerVCA.nl zonder zorgen uw VCA examen afleggen!

VCA op eigen locatie

Wilt u graag op eigen locatie een VCA cursus organiseren, dan bent u bij in1keerVCA.nl bij de juiste opleider. In1keerVCA.nl organiseert regelmatig bij bedrijven op hun eigen locatie een VCA incompany cursus zowel voor VCA Basis en VCA VOL. In1keerVCA.nl ontzorgt hiermee de bedrijven en regelt alles, zowel de cursusdag met een ervaren instructeur als het examen aan het einde van de cursusdag. De VCA incompany cursus kan in verschillende VCA examen talen worden gegeven zoals Engels, Turks, Roemeens etc. Vraag bij ons naar de mogelijkheden die we hiervoor hebben.

VCA examens

Aan het einde van de cursusdag maakt u het VCA Basis of VCA VOL examen. Het VCA examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau, wat ook zorgt voor de laptops waarop het examen wordt gemaakt. U krijgt voor het B-VCA examen 60 minuten de tijd, voor het B-VCA voorleesexamen 75 minuten de tijd en voor VOL-VCA en VIL VCU krijgt u ook 75 minuten de tijd om het examen te maken. In de praktijk zijn deze tijden ruim voldoende om op uw gemak het VCA examen af te leggen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina