Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCAinfra

VCAinfra is in Nederland verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de examens en examencentra's. VCAinfra stelt de examenvragen op en zorgt voor distributie van de VCA examens naar de VCA examencentra's die onafhankelijk opereren ten opzichte van de VCA opleiders. VCAinfra neemt ook steekproeven bij de examenbureau's of zij werken volgens de richtlijnen. Hierdoor kan het gebeuren dat, als u examen doet, er ook iemand van VCAinfra meekijkt. Dit is dan om te controleren of het examenbureau zijn werk goed doet. VACinfra stelt ook de examens samen zodat iedere kandidaat een ander examen krijgt.

VCAinfra zorgt er ook voor dat het centraal diploma register up-to-date blijft. Heeft u een VCA examen afgelegd en bent u geslaagd, dan wordt dit meestal de volgende werkdag al geregistreerd in het register.

VCA cursus

Moet u binnenkort uw VCA diploma halen, dan kunt u zich daar op voorbereiden door een VCA cursus te volgen bij in1keerVCA.nl. in1keerVCA.nl heeft meer dan 25 dagcursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Ook beschikt in1keerVCA.nl over een eigen online studio in Barneveld van waaruit de VCA online training wordt gegeven. Deze training kunt u vanuit thuis of werk volgen op uw smartphone, tablet, laptop of PC. En u kunt gewoon vragen stellen aan de instructeur. U kijkt dus live mee en doet live mee met deze online video training.

Een andere mogelijkheid is om de VCA e-learning te doen. Dit doet u thuis achter de computer en kost u ongeveer 6-8 uur. Heeft u dit helemaal afgerond, dan kunt u examen doen voor VCA.

VCA VOL

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevende en ZZp-ers. Doet u een VCA VOL examen, dan krijgt u 70 vragen en hiervoor krijgt u 75 minuten de tijd. Voor dit examen kunt u 7000 punten krijgen als u alle vragen goed heeft. U bent gezakt als u onder de 4515 punten scoort.

VCA Basis

VCA Basis is voor iedereen die onder een leidinggevende zijn werkzaamheden uitvoert. Doet u een VCA basis examen, dan krijgt u 40 vragen en hiervoor krijgt u 60 minuten de tijd. Voor dit examen kunt u 4000 punten krijgen als u alle vragen goed heeft. U bent gezakt als u onder de 2580 punten scoort. Voor VCA Basis kunt u ook een VCA voorleesexamen aanvragen. U krijgt dan 75 minuten de tijd om het examen te maken.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina