Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examenlocatie 'Wijkcentrum De Spinne' - Goes

Op onze locatie in Goes kunt u het VCA-VOL-, VCA-Basis- of VCU-VIL-examen maken. Een keer per maand wordt in Wijcentrum De Spinne een VCA-examen afgenomen. U kunt bijvoorbeeld ons VCA-examen inclusief e-learning boeken of u kiest voor enkel een examen, waarbij u een leenlesboek erbij boekt. Als u een VCA-dagcursus wilt volgen, zij onze locaties in Bergen op Zoom, Bruinisse en Kapelle het dichtst in de buurt. De instructeurs van in1keerVCA.nl kunnen ook bij u op locatie in Goes de VCA-incompanycursus verzorgen als meerdere werknemers een VCA-diploma nodig hebben. Informeer naar de mogelijkheden.

De omgeving

Wijkcentrum De Spinne bevindt zich aan de noordkant van Goes in de wijk Goese Polder. U vindt het wijkcentrum achter het winkelcentrum met een Kruidvat en een Lidl. Aan het wijkcentrum vast zit een basisschool.

Bereikbaarheid

Wijkcentrum De Spinne in Goes is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het wijkcentrum beschikt samen met de Lidl over een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Als u een routeplanner gebruikt, geef dan niet het adres van Wijkcentrum De Spinne maar van de Kruidvat, De Spinne 39, 4463 CW Goes op. Aangekomen bij de Kruidvat rijdt u onder de appartementen door en links in de hoek vindt u Wijkcentrum De Spinne. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u vanaf station Goes een bus nemen naar halte Erasmuspark. Deze bus vertrekt één keer per uur om 10 minuten voor het hele uur. Vanaf halte Erasmuspark moet u nog ongeveer 5 minuten lopen.

Adres

Wijkcentrum De Spinne
Joseph Lunslaan 7
4463 CV Goes

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina