Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels

✅ Nu ook dagcursus in Engels en Hongaars ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Goes

Wilt u in Zeeland een VCA examen afleggen, dan kunt u naar onze examenlocatie in Goes. In Goes wordt het VCA examen afgenomen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. Op deze locatie is het ook mogelijk om het examen in een andere VCA examentaal dan het Nederlands te doen. U kunt bij in1keerVCA.nl een examen boeken en gelijk een e-learning hierbij aanschaffen. U kunt dan thuis de lesstof doornemen en u voorbereiden op het examen. Deze e-learning neemt ongeveer 6 - 8 uur van uw tijd.

VCA incompany

in1keerVCA.nl kan ook op uw eigen bedrijf de VCA cursus voor u verzorgen. Wij geven deze cursus gecombineerd voor zowel VCA Basis als VCA VOL. Met deze VCA incompany cursus wordt alles door ons geregeld. Onze instructeur komt de cursus verzorgen en het examenbureau komt het examen afnemen. U hoeft alleen voor een ruimte te zorgen en eventueel voor een lunch. Als u meer dan 8 kandidaten heeft is dit financieel aantrekkelijk. Maar het mag natuur ook bij minder als u dit fijner of gezelliger vindt.

VCA Dagcursus

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een VCA dagcursus op 1 van onze ruim 25 locaties in Nederland. In Breda verzorgen wij voor u regelmatig de dagcursus. Op onze alle locaties kunt u de VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL cursus volgen. Ook kunt u in meerdere VCA examen talen examen doen of u kunt voor een VCA voorleesexamen voor VCA Basis kiezen. Tijdens deze cursusdag zorgen wij voor koffie, thee en een lunch. U kunt altijd gratis parkeren!

Online VCA

in1keerVCA.nl biedt ook de mogelijkheid voor VCA online training. Dit houdt in dat u door middel van een videoverbinding de VCA cursus volgt. Onze instructeur neemt u online mee door de lesstof en zorgt ervoor dat u na afloop van deze dag klaar bent voor het examen. Deze online video training is te volgen met een smartphone, laptop, tablet of PC. U kunt tijdens de training gewoon vragen stellen aan de instructeur. Het enige verschil met een fysieke dagcursus is dat u zelf voor de koffie en de lunch moet zorgen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina