Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools € 169,- incl. examen ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

Locatie 'EGS' in Sneek

Wilt u een VCA Basis of VCA VOL cursus volgen in Friesland, dan kunt u terecht op onze locatie in Sneek. Op deze locatie bent u van harte welkom en zal onze ervaren  instructeur u voorbereiden op het VCA Basis of VCA VOL examen. Tijdend de VCA Basis dagcursus of VCA VOL dagcursus, die gecombineerd gegeven wordt, verteld onze instructeur u alles over de inhoud van het VCA. Samen met voorbeeld examenvragen en de lesstof wordt u klaargestoomd voor het VCA examen dat plaats vindt aan het einde van de dag. Tijdens de les doet u kennis op over onder andere werken op hoogte, de gevarendiamant, werken met uitzendkrachten, werken met gevaarlijke stoffen en bijvoorbeeld etiketten van gasflessen herkenen en kennen. Kortom een dag vol theorie die u nodig heeft om in 1 keer te kunnen slagen voor uw VCA diploma.

VCA VOL of VCA Basis

VCA VOL is bedoeld voor ZZP-ers en degene die een leidingevende of aansturende functie hebben binnen een organisatie. VCA basis is voor iedereen die een uitvoerende taak heeft binnen een bedrijf. Verder is er nog VCA Basis groen wat specifiek bedoeld is voor de groen- en hovenierssector. Als laatste is er nog de VCU VIL die bestemd is voor intercedenten van een uitzendbureau of bemiddelingsbureau.

Sneek

In Sneek maken wij gebruik van een zaal van EGS (Evangelische Gemeente Sneek). Deze locatie is goed bereikbaar vanaf de A7 en de N354 en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Ook met het openbaarvervoer is de locatie bereikbaar. Tijdens de dagcursus wordt er gezorgd voor koffie en thee en krijgt u een lunch aangeboden. Sneek heeft een grote diverstiteit aan industrieen en zijn er ook veel watersport gerelateerde ondernemingen. Werken met oog voor Veiligheid, Arbo en Milieu is bij al deze bedrijven belangrijk. in1keerVCA is daarbij uw partner!

Locatie

Evangelische Gemeenschap Sneek

Smidsstraat 8

8601 WB, Sneek

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina