Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Amersfoort

Amersfoort is de tweede stad in de provincie Utrecht wat betreft aantal inwoners en heeft één van de grootste spoorwegknooppunten in Nederland. Vanaf 1860 tot 1980 was Amersfoort één van de grootste garnizoen steden van Nederland. Nu is alleen de Bernhardkarzerne nog een actiefe legerplaats in Amersfoort. In Amersfoort hebben diverse grote bedrijven hun hoofdkantoor of vestiging zoals Volker Wessel, Royal HaskoningDHV, Nutreco, Otis Elevator Company, Yokogawa en Reym gevestigd. 

Amersfoort wordt ook Keistad genoemd en de inwoners keientrekkers. De Amersfoortse kei is er gekomen na een weddenschap tussen Jonkheer Everard Meyster en een aantal vrienden. De Kei weegt 7157 kg en heeft een hoogte van 2 meter en een omtrek van 5,25 meter en ligt in Plantsoen-Zuid bij de Arnhemsestraat.

Amersfoort - in1keerVCA.nl

VCA Cursus in Amersfoort

Woont of werkt u in Amersfoort en wilt u een VCA Basis of VCA VOL diploma halen dan is dat mogelijk op één van onze VCA locaties in Nederland. Onze locatie in Barneveld of De Bilt is vanuit Amersfoort gemakkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto en het openbaarvervoer. Tijdens onze VCA Basis dagcursus of VCA VOL dagcursus leert onze instructeur u alles om het VCA examen zonder moeite te kunnen afleggen.

VCA incompany in Amersfoort

Wilt u op uw eigen bedrijf in Amersfoort een VCA cursus organiseren voor uw personeelsleden dan kunt u bij in1keerVCA.nl de VCA incompanycursus boeken. Eén van onze instructeurs komt op uw locatie de complete VCA training inclusief het VCA examen verzorgen. Het VCA examen wordt afgenomen door een onafhankelijk examenbureau die zelf zorgt voorde laptops en de internetverbinding. U hoeft alleen voor een cursusruimte te zorgen en voor de koffie, thee en lunch. Heeft u vragen over een VCA cursus op eigen locatie neem dan contact met ons op.

Voor wie is VCA

VCA wordt vooral gebruikt in de bouwsector die heel breedt is. Zowel in de woningbouw, utiliteitsbouw, wegenbouw, spoorbouw en bij bedrijven die hier werkzaam zijn zoals installatiebedrijven, constructiebedrijven, grond- weg  en waterbowubedrijven en dakdekkers. Maar ook vrachtwagenchauffeurs die op een bouwplaats moeten lossen of laden moeten vaak in het bezit zijn van de VCA diploma. Het VCA VOL diploma is voor ZZP-ers en leidinggevende personen. Het VCA Basis diploma is voor uitvoerende functies.

Locaties

in1keerVCA.nl / Wincoop Veiligheidstraingen BV
Anthonie Fokkerstraat 45
3772 MP Barneveld

Cultuur- & Vergadercentrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731CL De Bilt

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina