Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA-cursus in Apeldoorn

Apeldoorn, centraal gelegen op de Veluwe en goed bereikbaar vanaf de A50 en A28, biedt bedrijven de gelegenheid om door in1keerVCA.nl hun VCA incompanycursus te laten verzorgen. in1keerVCA.nl heeft deskundige instructeurs die in heel Nederland op locatie bij de klant de VCA-basiscursus of VCA VOL-cursus kunnen geven. Tevens biedt in1keerVCA.nl ook cursussen met open inschrijvingaan  op locaties in heel Nederland.

Veiligheid, gezondheid en millieu

Het doel van het VCA-diploma is om medewerkers inzicht te geven in veilig werken en de gevolgen van onveilig werken op de gezondheid en het millieu. Zoals u in de Arbowet kunt lezen, zijn alle werkgevers verplicht om de nodige maatregelen te nemen voor de medewerkers om veilig te kunnen werken met oog op de gezondheid op korte en langere termijn en met oog op het millieu.

Ook de werknemers dienen zich te houden aan de wet en regelgeving van de overheid, maar ook de regelgeving van de werkgever. De inspectie Sociale Zaken & Werkgelegenheid (SZW) ziet toe op de naleving van de Arbowet en heeft de mogelijkheid om werk stil te leggen of boetes op te leggen, zowel aan de werkgever als de werknemer.

De dagcursus

Tijdens de VCA-basis dagcursus of VCA-VOL dagcursus leren wij u in 1 dag alle belangrijke informatie die u nodig heeft om het VCA-diploma te halen. Zowel het VCA-basis als het VCA-VOL-diploma is 10 jaar geldig. Wij willen u graag helpen om dit diploma in 1 dag te halen. U krijgt bij het boeken van een VCA-basis of VCA-VOL-cursus daarom altijd een gratis e-learninglesprogramma, waarmee u thuis de cursus al kunt voorbereiden. Kunt u niet zo goed met het internet overweg of leert u gewoon liever uit een boek? Geen nood! Wij bieden nog steeds de mogelijkheid om een VCA-boek te bestellen bij het boeken van uw cursus.

Door deze uniek leermethode van thuis voorbereiden en daarna een dagcursus volgen, bent u er bijna zeker van dat u in 1 keer slaagt. Mocht u toch niet slagen, dan krijgt u van ons een gratis herexamen. Om recht te maken op het gratis herexamen moet u wel de dagcursus gevolgd hebben en het e-learningprogramma doorlopen hebben, zodat wij weten dat u echt geleerd hebt.

Voor open inschrijving kunt u terecht op de voor u dichtstbijzijnde locaties in Barneveld, Deventer of Velp of op een van onze andere locaties.

Wanneer bent u geslaagd?

U hebt uw diploma VCA-basis of VCA-VOL behaald als u voldoende punten heeft behaald tijdens het examen. Dit betekent 4515 van de 7000 punten voor 70 vragen bij het examen VCA-VOL en 2580 van de 4000 punten voor 40 vragen bij het examen VCA-Basis. Heeft u minimaal deze punten behaald, dan ontvangt u het VCA-diploma met een pasje. Deze zijn beide 10 jaar geldig.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina