Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Cuijk

Cuijk gelegen tussen de Maas en de A73 heeft een eigen haven en een groot industrieterrein waarop diverse technische bedrijven en aannemers gevestigd zijn. Met name technische bedrijven en aannemers in bouw, wegenbouw, grond-weg en waterbouw zijn vaak VCA gecertificeerd. Dit betekent dat alle werkzame medewerkers die op de bouwplaats komen een VCA diploma moeten hebben. VCA VOL voor de leidinggevenden binnen het bedrijf en VCA Basis voor alle andere medewerkers. Huurt een bedrijf een ZZP-er in, dan moet de ZZP-er ook een VCA VOL diploma hebben. Is het VCA diploma van uw medewerkers verlopen of wilt u nieuwe medewerkers opleiden, dan is in1keerVCA.nl uw partner hiervoor. In Velp bij Arnhem kunt u op onze VCA cursuslocatie terecht voor een VCA dagcursus.

VCA op eigen bedrijf

Ook in Cuijk kan in1keerVCA.nl een VCA incompany cursus verzorgen. Onze instructeur komt naar uw bedrijf in Cuijk en geeft daar de VCA cursus aan uw medewerkers. Ook het VCA examen wordt in Cuijk afgenomen door een onafhankelijk examenbureau. Wij verzorgen alles voor u op uw eigen bedrijf in Cuijk. U hoeft er alleen voor te zorgen dat we af en toe koffie of thee krijgen en eventueel regelt u de lunch voor uw medewerkers. Wij leiden uw medewerkers op in hun eigen omgeving en onder dezelfde voorwaarden als bij een reguliere dagcursus. Als uw medewerkers de gratis e-learning maken en de dagcursus volgen hebben ze altijd recht op een gratis VCA herexamen.

Het VCA examen

Het VCA examen bestaat uit diverse soorten vragen die op onze blogpagina "Hoe ziet het VCA examen eruit?" behandeld worden. Voor het VCA Basis examen krijgt u 60 minuten de tijd voor 40 vragen. Voor het VCA VOL en VCU VIL examen krijgt u 75 minuten de tijd voor 70 vragen. Voor elke vraag kunt u 100 punten krijgen. Voor VCA Basis bent u geslaagd als 2580 punten heeft gehaald. Voor VCA VOL en VCU VIL bent u geslaagd als u 4515 punten heeft gehaald.

Het VCA diploma

Het VCA diploma krijgt u van ons binnen twee weken na het examen toegestuurd samen met een VCA pasje. U bent de volgende werkdag na het examen ook al geregistreerd in de VCA examenbank https://cdr.ssvv.nl/ zodat u kunt aantonen dat u een VCA diploma heeft. Vergeet niet het diploma te ondertekenen zodat het rechtsgeldig is.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina