Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA direct halen

in1keerVCA.nl beschikt over ruim 25 dagcursus locaties, 1 video studio, en ruim 80 examenlocaties in Nederland. U kunt dus altijd direct uw VCA diploma halen. Om u voor te bereiden op het VCA examen zijn er diverse mogelijkheden.

  • Online video training: Onze VCA online training kunt u thuis of op het werk volgen via uw smartphone, tablet, laptop of PC. U heeft direct contact met onze instructeur zodat u vragen kunt stellen als het u niet helemaal duidelijk is. Bij deze cursus is ook een gratis e-learning inbegrepen. Deze maakt u in ongeveer 2 uur. Heeft u deze vooraf helemaal afgerond, dan heeft u recht op een gratis VCA herexamen. Na afloop van de online cursus kunt u examen doen op 1 van onze ruim 80 examen locaties.
  • Dagcursus: Volg een dagcursus op 1 van onze ruim 25 locaties in Nederland. Ook bij deze cursus is een gratis e-learning inbegrepen en heeft u recht op een gratis herkansing. Het examen wordt direct na afloop van de VCA cursus afgenomen.
  • E-learning: Thuis leren door middel van een e-learning. Deze e-learning is door ons zelf ontwikkeld. U hoeft alleen de code in te vullen die u van ons krijgt en u kunt direct starten. Wij bewaren geen e-mailadressen en persoongegevens als u deelneemt aan de e-learning. Met deze e-learning bent u ongeveer 6 - 8 uur bezig. U kunt examen doen op 1 van onze ruim 80 examenlocaties.
  • Examen: Alleen examen afleggen kan ook. Schrijf u in op 1 van onze 80 examenlocaties in Nederland.

VCA soorten

Voor VCA kunt u direct examen afleggen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL op 1 van onze locaties. Wij kunnen ook op uw eigen locatie een VCA cursus met examen verzorgen. Hiervoor is de VCA incompany cursus ontwikkeld. U kunt het VCA examen afleggen in alle beschikbare VCA examen talen. Voor VCA Basis is het ook mogelijk om een VCA voorleesexamen te doen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina