Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Friesland

In Friesland verzorgt in1keerVCA.nl VCA cursussen zoals de dagcursus en e-learning en VCA examens. In onder andere Sneek, Leeuwarden en Drachten verzorgen wij bijna iedere de VCA cursus of het VCA examen. U kunt voor zowel VCA Basis, VCA VOL als VCU VIL de cursus doen. in1keerVCA.nl heeft een landelijk netwerk van 25 locaties voor de dagcursus en 80 locaties voor de VCA e-learning en examens.

VCA Cursus

Bij in 1keerVCA.nl kunt u een dagcursus boeken voor de VCA. Onze ervaren docent brengt u op deze dag de kennis van de VCA bij. Hij geeft u praktische voorbeelden en tips om het examen met goed gevolg te kunnen afronden. Het examen doet u direct na afloop van de dagcursus en u weet direct de uitslag van het examen als u het examen heeft afgerond.

VCA incompany

Wilt u een VCA cursus organiseren op uw eigen bedrijf in Friesland, dan kunt u een VCA cursus in de Friese taal bij ons boeken. Onze Friese instructeur (uit Barneveld) komt op uw bedrijf de VCA incompany cursus verzorgen in het Fries. Wij regelen alles voor u: onze Friese instructeur, het VCA examen Nederlands en het cursusmateriaal. Als u voor een curcuslokaal zorgt en voor de koffie met een koek, dan gaat het helemaal goedkomen. Deze cursus op uw eigen bedrijf verzorgen wij voor VCA Basis en VCA VOL.

VCA examen

Voor het examen krijgt u een uur en vijftien minuten of een uur de tijd afhankelijk van welk VCA examen u doet. Voor het VCA VOL examen en het VCA Basis examen met een VCA voorleesexamen krijgt u 75 minuten de tijd. Voor het VCA Basis examen krijgt u 60 minuten de tijd. Het examen kan worden afgelegd in diverse VCA examen talen. Dit kunt u vooraf aangeven bij de bestelling.

Voor het VCA Basis examen bent u geslaagd als u 2580 punten of meer heeft gehaald. In totaal krijgt u 4000 punten voor de 40 vragen. Voor het VCA VOL examen bent u geslaagd als u 4515 punten of meer heeft gehaald. In totaal krijgt u 7000 punten voor de 70 vragen. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA diploma wat weer 10 jaar geldig is.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina