Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA-cursus in Nijkerk

Nijkerk met de mooiste toren van Nederland. Deze toren die bij de Grote- of St. Catharinakerk hoort is gebouwd in 1461 en gedeeltelijk herbouwd in 1774. Zonder veiligheidsregels, persoonlijkebeschermingsmiddelen en werkkleding en geen regels voor  het werken op hoogte. Je kunt je dan afvragen hoeveel ongelukken zijn er toen gebeurt en wellicht zijn er ook dodelijke slachtoffers gevallen. Als je nu in de bouw werkt moet je aan allerlei veilgheids- milieu- en ARBO eisen voldoen. Daarvoor hebben we nu het VCA diploma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VCA Cursus in Barneveld

Wilt u een VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL cursus volgen dan kunt u op onze locatie in Barneveld terecht. Wij zijn gevestigd op industrieterrein de Briellaerd gelegen aan de A30 en makkelijk vanuit Nijkerk te bereiken. Tijdens de VCA cursus vertelt onze ervaren instructeur u alle over de veilgheids-, gezondheids- en millieu regels die u moet weten voor het VCA examen. De cursusdag is compleet verzorgd incl. de lunch en koffie en thee. Aan het einde van VCA cursusdag doet u examen. Bent u geslaagd dan krijgt u binnen twee het VCA diploma en een VCA pasje.

VCA incompany in Nijkerk

Wilt u liever een VCA cursus organiseren op uw eigen bedrijf en eigen locatie dan kunt u bij in1keerVCA.nl gebruik maken van de VCA incompany cursus. Onze instructeur komt dan naar u toe en leert uw medewerkers alles wat ze moeten weten voor het examen. U zorgt voor een cursusruimte, koofie, thee en eventueel een lunch. Wij zorgen voor de rest. Aan het einde van de dag komt een examinator het examen afnemen.

VCA Basis of VCA VOL

De VCA Basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus worden tijdens de cursusdag gecombineerd gegeven. De VCA VOL cursus is voor degene die een aansturende of leidinggevende functie hebben. Ook ZZP-ers moeten een VCA VOL diploma hebben. VCA Basis is voor personeel wat uitvoerende werkzaamheden doet.

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina