E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA voor schippers en matrozen

Schippers en matrozen zijn vaak verplicht om een VCA diploma te hebben. Op plaatsen waar geladen en gelost wordt gelden veiligheidsregels. Daarom moeten alle bezoekers vaak in bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Hiermee laten schippers en matrozen zien dat zij op de hoogte zijn van de geldige veiligheidsregels en procedures. Schippers en matrozen werken vaak met ladders, in besloten ruimtes, en met gevaarlijke stoffen. Als je een VCA cursus volgt, ben je op de hoogte van de huidige wet- regelgeving.

Schippers

Schippers hebben vaak een leidinggevende functie en moeten VCA VOL hebben. Het VCA VOL examen bestaat uit 70 vragen die onder andere ook gaan over leidinggeven op risicovolle werkplekken. Het examen bestaat uit 70 vragen en wordt afgenomen op een computer. Voor elke vraag krijgt de cursist 100 punten. Totaal zijn er 7000 punten te halen en ben je geslaagd als je minimaal 4515 punten hebt gehaald.

Matrozen

Matrozen die geen leidinggevende functie hebben, kunnen het VCA Basis examen afleggen. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen waarbij verschillende onderwerpen behandeld worden zoals wet- en regelgeving, veilig hijsen etc. Het examen bestaat uit 40 vragen en voor iedere vraag kun je 100 punten krijgen. Totaal 4000 punten en je bent geslaagd bij minimaal 2580 punten.

Havens

in1keerVCA.nl heeft cursuslocaties in de buurt van alle grote havens zoals Rotterdam, Amsterdam en Delfzijl. in1keerVCA.nl beschikt over meer dan 25 cursuslocaties in Nederland en over meer dan 80 examenlocaties in Nederland. Je kunt dus altijd snel ergens je VCA dilpoma halen.

Schip

Alvast op het schip leren als je onderweg bent en tijd over hebt, kan ook. Wij bieden dan de VCA e-learning aan. In circa 6 - 8 uur kun je de online VCA cursus doorlopen op je laptop of computer. De e-learning bestaat uit diverse hoofdstukken die je door kunt nemen en oefenvragen die je moet beantwoorden. Als je aan de wal bent, kun je op een van onze 80 locaties examen doen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina