Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA voor schippers en matrozen

Schippers en matrozen zijn vaak verplicht om een VCA diploma te hebben. Op plaatsen waar geladen en gelost wordt gelden veiligheidsregels. Daarom moeten alle bezoekers vaak in bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Hiermee laten schippers en matrozen zien dat zij op de hoogte zijn van de geldige veiligheidsregels en procedures. Schippers en matrozen werken vaak met ladders, in besloten ruimtes, en met gevaarlijke stoffen. Als u een VCA cursus volgt, bent u op de hoogte van de huidige wet- regelgeving.

Schippers

Schippers hebben vaak een leidinggevende functie en moeten VCA VOL hebben. Het VCA VOL examen bestaat uit 70 vragen die onder andere ook gaan over leidinggeven op risicovolle werkplekken. Het examen bestaat uit 70 vragen en wordt afgenomen op een computer. Voor elke vraag krijgt de cursist 100 punten. Totaal zijn er 7000 punten te halen en bent u geslaagd als u minimaal 4515 punten heeft gehaald.

Matrozen

Matrozen die geen leidinggevende functie hebben, kunnen het VCA Basis examen afleggen. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen waarbij verschillende onderwerpen behandeld worden zoals wet- en regelgeving, veilig hijsen etc. Het examen bestaat uit 40 vragen en voor iedere vraag kunt u 100 punten krijgen. Totaal 4000 punten en je bent geslaagd bij minimaal 2580 punten.

Havens

in1keerVCA.nl heeft cursuslocaties in de buurt van alle grote havens zoals Rotterdam, Amsterdam en Delfzijl. in1keerVCA.nl beschikt over meer dan 25 cursuslocaties in Nederland en over meer dan 80 examenlocaties in Nederland. U kunt dus altijd snel ergens uw VCA dilpoma halen.

Schip

Alvast op het schip leren als u onderweg bent en tijd over heeft, kan ook. Wij bieden dan de VCA e-learning aan. In circa 6 - 8 uur kunt u de online VCA cursus doorlopen op uw laptop of computer. De e-learning bestaat uit diverse hoofdstukken die u door kunt nemen en oefenvragen die u moet beantwoorden. Als u aan wal bent, kunt u op een van onze 80 locaties examen doen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina