Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus Waalwijk

Waalwijk wordt in de dertiende eeuw geschreven als Walwic wat letterlijk "wijk op de wal" betekend. De eerste bewoners van Waalwijk haalden hun inkomsten voornamelijk uit het steken van turf en de productie van hooi en wilgentenen uit de grienden. Later ging men zich toeleggen op het looien van huiden en kwamen er schoenfabrieken. Rond 1960 waren 31 schoenfabrieken die gezamelijk 3,8 miljoen schoenen produceerde. Na 1965 verdwenen deze fabrieken en werden de schoenen geproduceerd in lage lonen landen. Op dit moment zijn er nog twee schoenfabrieken over. Waalwijk kent op dit moment enkele jachtwerven en tal van andere industrie. In deze industrieen is vaak ook een VCA diploma nodig om op de hoogte te zijn van veiligheid, arbo en millieu tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Door Joop van Houdt - https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat, Attribution, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=39644278
Foto: Joop van Houdt - https://beeldbank.rws.nl, Rijkswaterstaat

VCA Diploma

Wilt u in het bezit wilt komen van een VCA diploma dan moet u een VCA examen afleggen bij een onafhankelijk examen instituut. Volgt u bij in1keerVCA.nl een VCA Basis dagcursus of een VCA VOL dagcursus dan zorgen wij er voor dat aan het einde van de dagcursus het examen wordt afgenomen door dit onafhankelijke examen bureau. U kunt bij in1keerVCA.nl ook terecht voor een cursus e-learning met examen of alleen een examen boeken.

VCA incompany

in1keervca.nl kan ook op uw eigen bedrijfslocatie de VCA cursus organiseren. Bij de VCA incompany cursus komt onze instructeur op uw eoigen locatie de trainingen verzorgen. Ook het examen vindt plaats op uw eigen locatie. U hoeft alleen te zorgen voor een ruimte, koffie, thee en eventueel de lunch. De rest regelen wij voor u.

Mogelijkheden

Bij alle examens voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL kunnen we diverse opties bieden. Zo zijn er diverse VCA examen talen, kunt u bij VCA Basis gebruik maken van een VCA voorleesexamen, kunt u voor uw chauffeurs rijbewijs Code95 boeken en kunnen bedrijven in de transportsector gebruik maken van de SOOB subsidie.

Voor wie bedoeld

VCU VIL is bedoeld voor intercedent die werken bij een uitzendbureau of bemiddelingsbureau. VCA VOL is voor degene die een leidinggevende functie hebben in een onderneming en voor een ZZP-er die werkt voor een opdrachtgever. VCA Basis is bedoeld voor alle uitvoerende functie binnen een bedrijf.

Locatie

Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817 AP Breda

 

 

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina