Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dichtsbijzijnde cursussen

E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA examen in Tilburg

In Noord-Brabant kunt u het VCA examen afleggen in Tilburg. Het VCA examen kunt u bij in1keerVCA.nl afleggen voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL en is tevens beschikbaar in alle VCA examentalen. Het is ook mogelijk om voor VCA Basis een VCA voorleesexamen af te leggen. Het examen wordt afgenomen op een laptop en u weet aan het eind van het examen direct of u wel of niet geslaagd bent voor uw VCA diploma. De VCA diploma is dan weer 10 jaar geldig en zo kunt u weer volop aan het werk bij bedrijven waar een VCA certificaat verplicht is gesteld.

VCA dagcursus

Wilt u liever een VCA dagcursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL, dan kunt u op onze locatie in Breda, Eindhoven of Schijndel terecht. Eén van onze ervaren VCA instructeurs vertelt u die dag alles wat u moet weten over VCA. U kunt dan zonder problemen het VCA examen afleggen, wat direct na de dagcursus wordt afgenomen. Tijdens de VCA dagcursus staat de koffie en thee voor u klaar en wordt er gezorgd voor een lunch. Ook krijgt u bij in1keerVCA.nl een gratis VCA herexamen als u de dagcursus volgt én de gratis e-learning helemaal heeft gevolgd. En dat is wel zo prettig!

VCA incompany

Wilt u liever op uw eigen bedrijf getraind worden door onze instructeur, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden bij in1keerVCA.nl. De VCA incompany cursus is speciaal bedoeld voor bedrijven die een VCA cursus op eigen locatie willen organiseren. Onze ervaren instructeur komt naar u toe en uw medewerkers krijgen in hun eigen omgeving de VCA cursus met aansluitend het VCA examen. U hoeft alleen te zorgen voor koffie, thee en de lunch de rest wordt verzorgd door in1keerVCA.nl. U kunt voor de incompany cursus ook één van onze instructeurs vragen die Pools, Engels, Roemeens of Duits spreken.

Locatie

Onze locatie in Tilburg is goed bereikbaar en ligt vlakbij de A58. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het openbaarvervoer is de locatie goed bereikbaar.

Wijkcentrum de Nieuwe Stede
Capucijnenstraat 156
5025 LK Tilburg

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina