Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus Tilburg

Op onze locaties dichtbij u in de buurt, in Breda, Eindhoven en Schijndel, geven wij onze VCA cursussen. Door onze ervaren instructeurs wordt u in 1 dag helemaal bijgepraat om met succes het VCA examen af te leggen. U kunt bij ons de VCA Basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus of de VCU VIL dagcursus volgen. Ook bieden wij de VCA Basis cursus e-learning of VCA VOL e-learning aan. Thuis leren en op een door u geschikt moment examen doen. Bent u van mening dat u zonder lesstof het examen kunt afleggen, dan kunt u bij ons ook alleen examen doen.

Waarom in1keerVCA.nl

in1keerVCA onderscheidt zich door een unieke aanpak bij de VCA dagcursus. Boekt u bij ons een dagcursus, dan ontvangt u daarbij een e-learningmodule. Deze module kunt u thuis alvast doornemen zodat u goed voorbereid op de VCA dagcursus komt. Onze instructeur behandelt de belangrijkste en moeilijkste onderwerpen zodat u goed voorbereid naar het examen gaat. Heeft u de e-learning volledig doorlopen en de dagcursus gevolgd, dan heeft u zelfs recht op een gratis herexamen.

Wat zijn de mogelijkheden

in1keerVCA.nl biedt alle mogelijkheden aan die er zijn op VCA gebied. Examens in diverse talen zowel bij de VCA Basis als de VCA VOL. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een VCA voorleesexamen te doen bij het VCA Basis examen. Bent u chauffeur en heeft u code 95 nodig? Geen enkel probleem wij regelen het. Liever een VCA cursus op uw eigen locatie? Ook geen probleem, hiervoor hebben we de VCA incompany cursus voor u. Wij komen met onze instructeur naar u toe en regelen alles behalve de koffie en de thee en eventueel de lunch. Ook de examinator komt naar u toe en neemt op uw locatie het examen af.

Voor wie

Voor iedereen die een VCA diploma nodig heeft staan wij klaar! Bent u leidinggevende of ZZP-er, dan heeft u een VCA VOL diploma nodig. Bent u bezig met uitvoerende werkzaamheden, dan is een VCA Basis diploma voldoende. Het VCA Basis examen bestaat uit 40 vragen waarvoor u 4000 punten kunt krijgen. Heeft u 2580 punten, dan bent u geslaagd. Voor VCA VOL kunt u 7000 punten krijgen voor 70 vragen en bent u geslaagd als u 4515 punten heeft. Het VCA diploma is 10 jaar geldig.

Onze locaties

Buurthuis Toma
Wieringenstraat 60
4817 AP Breda

Gemeenschapscentrum Lievendaal
Lievendaalseweg 3
5652 SB Eindhoven

Sociaal Cultureel Centrum de Vink
Hoevenbraaksestraat 28
5482 BD  Schijndel

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina