Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Barendrecht

Barendrecht ligt op het eiland IJsselmonde wat omsloten is door de rivieren De Lek, Oude Maas en de Noord. In Barendrecht zijn diverse transportbedrijven gevestigd met de daarbij behorende op- en overslag en distributiecentra's. In deze regio wordt veel groente en fruit vanuit het Westland gedistribueerd en getransporteerd. In Barnedrecht komt een bundeling van 9 sporen bijeen van onder andere de Betuwelijn, de HSL zuid, goederenlijn Kijfhoek en de sporen naar Rotterdam en Dordrecht. Veel bedrijvigheid in deze regio en veel bedrijven waar ook een VCA diploma verplicht is.

Code 95

Voor transportbedrijven kunnen wij de VCA cursus verzorgen met Code 95. Uw chauffeur krijgt na het volgen van de VCA cursus 7 theorie punten bijgeschreven. De 7 punten krijgt hij ook als hij niet slaagt. Heeft u dus niet perse VCA nodig voor uw werk maar wel punten voor uw rijbewijs dan is de VCA cursus een makkelijke oplossing om uw punten te halen.

VCA dagcursus

U kunt bij ons de VCA Basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus en VCU VIL dagcursus volgen. In Nederland hebben wij diverse locaties waar u de VCA cursus kunt volgen. Woont of werkt u in Barendracht dan kunt u terecht op onze locatie in Rotterdam Oud IJsselmonde. Onze dagcursus is altijd compleet verzorgd met koffie, thee en een lunch.

VCA e-learning

U kunt bij ons ook een VCA e-learning boeken. U kunt dan thuis op een computer de cursustof doornemen en leren. Op een door u gewenste datum kunt u dan op één van onze locatie het examen afleggen. De VCA e-learning is beschikbaar voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL maar alleen in de Nederlandse taal.

VCA examen

U kunt bij ons ook alleen een VCA examen afleggen. Het VCA examen is mogelijk in diverse VCA examen talen. Ook is het mogelijk om een voorleesexamen te boeken voor VCA Basis. Boekt u bij ons een examen dan heeft u mogelijkheid een lesboek mee te bestellen. U kunt dan thuis de lesstof doornemen. De lesboeken zijn beschikbaar in diverse talen.

Vragen

Heeft u nog vragen, kijk dan ook eens op onze pagina met meest gestelde vragen. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Locatie

in1keerVCA.nl
De Magneet
Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Barendrecht - in1keerVCA.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina