Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Cursus in Waddinxveen

Waddinxveen - in1keerVCA.nl

De hefbrug over de Gouwe is een unieke brug en tevens Rijksmonument in Waddinxveen. De brug is gebouwd in 1935-1936 en heeft een doorvaarhoogte van 25 mtr. In de tijd dat deze brug gebouwd werd, was er nog weinig oog voor veiligheid. Ook werd er nog meer met de hand gedaan en waren er minder machines beschikbaar. Zouden we nu zo'n brug moeten bouwen, dan was door de aannemer een VCA diploma zeker verplicht gesteld.

VCA op uw eigen locatie

Op uw eigen bedrijf een VCA incompany cursus verzorgen is voor in1keerVCA.nl geen probleem. Onze deskundige instructeur komt naar u toe op een datum die u wenst. Tijdens deze cursusdag wordt alles voor u geregeld. De lesmaterialen maar ook het examen. Het examenbureau neemt aan het einde van de op een door hen meegebrachte laptops het examen af. U hoeft dus alleen voor de koffie, thee en lunch te zorgen.

VCA op onze cursuslocatie

in1keerVCA.nl heeft in Nederland diverse VCA cursuslocaties en examenlocaties. Op alle cursuslocaties kunt u boeken voor een VCA Basis dagcursus of een VCA VOL dagcursus. De dag wordt compleet verzorgd incl. de koffie, thee en lunch. Onze deskundige instructeur praat u helemaal bij over alles wat met VCA te maken heeft. Onze dichtsbijzijnde locaties zijn Leiderdorp en Rotterdam. Wilt u alleen examen doen dan kunt u ook terecht in Gouderak. Op alle locaties kunt u terecht voor een examen in diverse buitenlandse VCA examen talen of voor een voorleesexamen bij VCA Basis.

Locaties in1keerVCA.nl

Scheppingskerk
van Poelgeestlaan 2
2352 TD Leiderdorp

De Magneet
Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Dorpshuis Gouderak
Johan Brouckplein 11
2831 XV Gouderak

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina