Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Dordrecht

Wij organiseren graag een VCA cursus voor u in Dordrecht. Heeft u een groepje werknemers waarvan het VCA diploma verloopt dan kunnen wij op uw locatie een VCA incompany cursus organiseren. Heeft u slechts één of twee medewerkers waarvan het VCA diploma verloopt dan u kunt terecht op één van onze dichtsbijzijnde locaties. Voor Dordrecht is dat in Rotterdam. Deze VCA locatie ligt op circa 15 minuten rijden vanaf Dordrecht. Wekelijks organiseren we hier een VCA basis dagcursus en de VCA VOL dagcursus, compleet geregeld incl. koffie, thee, lunch en VCA examen. Onze ervaren instructeurs trainen u deze dag, zodat u in 1 keer kunt slagen voor uw VCA examen.

Welke VCA cursus bieden we aan

Dagcursus: Op de dagcursus wordt u door een ervaren trainer alles bijgebracht over de VCA zodat u het examen kunt doen. Bij een dagcursus krijgt u altijd een gratis e-learning waarmee u thuis de stof kunt voorbereiden. Wij bieden op deze dagcursus zowel VCA Basis als VCA VOL en VCU VIL aan. Als u de e-learning helemaal voltooid en de dagcursus volgt is het bijna zeker dat u in 1 keer slaagt. Mocht het toch door bijvoorbeeld de zenuwen niet lukken dan heeft u recht op een gratis herexamen.

VCA e-learning: U krijgt van ons een e-learning account en leest thuis de lesstof door, oefend de vragen en komt dan in Rotterdam het VCA examen doen. Dit kan zowel voor de VCA basis, VCA VOL en VCU VIL.

Alleen examenVoor de slimmeriken die het wel weten. Komt u dagelijks in aanraking met allerlei veiligheidseisen of bent u bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de veiligheid op uw bedrijf dan heeft u wellicht voldoende kennis om alleen een examen te doen. Dit is ook bij ons mogelijk op onze locatie in Rotterdam.

Opties: Alle examens kunt u afleggen in de beschikbare VCA examen talen. Voor VCA Basis kunt u ook een voorleesexamen afleggen waarbij u tevens 15 minuten extra tijd krijgt. Tevens is het mogelijk om voor uw chauffeursrijbewijs 7 punten te krijgen als u Code 95 boekt. In Rotterdam is het één keer per maand mogelijk om op zaterdag de VCA cursus te volgen.

Wat kunt u van ons verwachten

Alles is bij ons goed geregeld. Bij een online boeking krijgt u alle gegevens in uw mailbox die u nodig heeft voor de VCA dagcursus en het VCA examen, zoals routebeschrijving, factuur, e-learning gegevens, etc.. Mocht er onverhoopt iets niet goed gaan of zijn er zaken niet duidelijk dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Het VCA certificaat

Binnen twee weken na de VCA cursus en het VCA examen ontvangt van ons het VCA diploma en een VCA pasje. Controleer uw gegevens of alles juist is. Zijn er gegevens niet juist dan kunt u contact met ons opnemen

Locatie

"De Magneet"
Cranendonckweg 40
3077LA Rotterdam Oud-IJsselmonde
 

De Magneet - in1keerVCA.nl - VCA cursus

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina