Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Overijssel

U kunt op onze locatie in Rijssen, Zwolle, Hengelo of Deurningen terecht om uw VCA diploma te halen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. in1keerVCA.nl is marktleider in Nederland als het gaat om VCA cursussen en VCA examens. Duizenden kandidaten halen hun VCA diploma bij in1keerVCA.nl. Volgt u bij ons een dagcursus of VCA online training dan zit daar altijd gratis VCA herexamen bij. Kiest u voor een combinatie van e-learning en examen, dan kunt u thuis de lesstof doornemen op ons eigen ontwikkelde platform voor VCA e-learning.

VCA incompany

Gezellig met alle collega's een VCA cursus volgen op uw eigen bedrijfslocatie, dat kan ook worden geregeld bij in1keerVCA.nl. Met onze VCA incompany cursus komt onze instructeur naar u toe en dat is wel zo handig en goedkoop als u meerdere personen tegelijk wilt laten slagen voor het VCA diploma. U zorgt voor de locatie, koffie en eventueel de lunch, wij zorgen voor een presentatie, tips en trucs en dat het examen wordt afgenomen aan het einde van de cursusdag. Alle cursisten weten direct of ze geslaagd zijn.

VCA diploma

U krijgt u VCA diploma en een VCA Pasje als u geslaagt bent voor het VCA examen. Voor VCA Basis krijgt u 4000 punten voor 40 vragen. U moet minimaal 2580 punten hebben. Voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 7000 punten voor 70 vragen. U moet minimaal 4515 hebben. U krijgt hier ruim de tijd voor om het examen te maken, namelijk 60 minuten voor VCA Basis en 75 minuten voor VCA VOL en VCU VIL. Gebruik deze tijd goed en lees nauwkeurig wat er gevraagd wordt. Dit kan u echt punten opleveren.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina