Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA cursus in Spijkenisse

Woont of werkt u in Spijkenisse en bent u op zoek naar een VCA Basis dagcursus, VCA VOL dagcursus of VCU VIL dagcursus, dan bent u bij in1keerVCA.nl aan het juiste adres. Met ruim 20 locaties hebben wij een landelijke dekking voor al uw VCA dagcursussen, VCA e-learning cursus of voor alleen een VCA examen. In 1 dag brengen wij u op onze locatie in Rotterdam alle kennis bij die u nodig heeft om uw VCA diploma te kunnen halen. Onze unieke werkwijze tijdens de dagcursus zorgt voor een hoog slagingspercentage. Als u bij ons een dagcursus boekt, ontvangt u altijd een gratis e-learningaccount waarmee u zich thuis kunt voorbereiden. Tijdens de cursusdag behandelen we de moeilijkste onderwerpen die altijd terugkomen tijdens het VCA examen.

VCA VOL

VCA VOL is bedoeld voor personen met een leidinggevende functie en ZZP-ers. Het VCA VOL examen is beschikbaar in Nederlands, Duits, Engels en Frans. Het examen bestaat uit meerkeuze vragen, plaatjes vragen, schuifvragen en ja/nee vragen. Heeft u 45 van 70 vragen juist beantwoord, dan bent u geslaagd.

VCU VIL

VCU VIL is nagenoeg hetzelfde als de VCA VOL met enkele toevoegingen specifiek voor de uitzendbranche. Deze cursus is dan ook bedoeld voor intercedenten die werkzaam zijn bij een uitzendbureau of detacheringsbureau. Het examen is er in het Nederlands en Engels. Ook bij dit examen moet u 45 van de 70 vragen goed hebben om geslaagd te zijn.

VCA Basis

VCA Basis is bedoeld voor iedereen die uitvoerende werkzaamheden verricht. Het Basisveiligheid VCA examen is beschikbaar in 18 verschillende VCA examen talen. Ook is het mogelijk een voorleesexamen af te leggen als u last heeft van dyslexie of als u er gewoon een kwartier langer over wil doen. Heeft u 26 van de 40 vragen goed beantwoord, dan bent u geslaagd.

VCA incompany

Wilt u een VCA cursus organiseren bij uw eigen organisatie en op uw eigen locatie, dan kunnen wij voor u de VCA incompany cursus verzorgen. Onze instructeur komt op uw locatie de VCA cursus verzorgen en tevens zorgen wij ervoor dat aan het einde van de dag de VCA examens worden afgenomen door een erkend exameninstituut. U hoeft alleen te zorgen voor een ruimte en voor de koffie en de thee en eventueel voor de lunch.

Extra's

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om de VCA cursus te combineren met Code 95. Speciaal voor iedereen die een vrachtwagenrijbewijs heeft. U krijgt 7 punten voor deze theorie cursus. Ook bieden wij de mogelijkheid voor ondernemers in de transportsector om gebruik te maken van de VCA SOOB subsidie. Kunt u slecht leren of heeft u faalangst, dan kunt u ook gebruikmaken van onze VCA 1 op 1 cursus. In alle rust trainen wij u alleen met een instructeur voor het examen. Bij het examen zijn geen andere kandidaten aanwezig.

Onze locatie

Op onze locatie in Rotterdam kunt u terecht voor de VCA dagcursus en VCA examens. Onze locatie is gelegen in Rotterdam Zuid in de wijk Oud IJsselmonde en is goed bereikbaar met de auto en het openbaarvervoer.

De Magneet
Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina