Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA in Limburg

In Limburg verzorgt in1keerVCA.nl de VCA cursus voor VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL in o.a. Venray, Nuth, Maastricht en Geleen. Heeft u een VCA diploma nodig, dan kunt u op één van onze locaties een dagcursus volgen. Het is ook mogelijk om een e-learning met examen te boeken. U kunt dan thuis leren en op onze examenlocatie het VCA examen komen afleggen. in1keerVCA.nl werkt landelijk en heeft meer dan 25 dagcursuslocaties en meer dan 80 examenlocaties in Nederland en is hiermee één van de grootste VCA opleiders in Nederland.

VCA

Er zijn drie soorten VCA namelijk VCA Basis, VCA VOL en VCU VIL. U kiest voor VCA Basis als u geen ZZP-ers bent of geen leidinggevende functie heeft. Met andere woorden, u bent bezig met uitvoerende werkzaamheden. U kiest voor VCA VOL als u een leidinggevende functie heeft of als u ZZP-er bent. Bent u als intercedent of arbeidsbemiddelaar werkzaam bij bijvoorbeeld een uitzendorganisatie, dan moet u voor VCU VIL kiezen.

Examen

Alle VCA examens in Nederland worden afgelegd op een computer. U ontvangt van de examinator een inlogcode zodat u het examen kunt opstarten. Voor VCA Basis krijgt u 40 vragen om te beantwoorden en voor VCA VOL en VCU VIL krijgt u 70 vragen om te beantwoorden. Heeft u het examen afgerond, dan krijgt u direct de uitslag op uw scherm en weet u of u geslaagd of gezakt bent. U bent geslaagd voor VCA Basis als u 25 van 40 vragen goed heeft en voor VCA VOL en VCU VIL 45 van 70 vragen goed heeft. U krijgt 60 minuten de tijd voor VCA Basis en 75 minuten voor VCA VOL en VCU VIL.

Diploma en pasje

Binnen twee weken na het examen ontvangt u van ons een diploma en een pasje. Het diploma moet u nog ondertekenen. Een VCA diploma wordt éénmalig verstrekt. Bent u het VCA pasje kwijt, dan kunt u die opnieuw bij ons bestellen. U staat al wel direct, binnen 1 werkdag, geregistreerd in het Centraal Diploma Register cdr.ssvv.nl geregistreerd zodat u direct kunt aantonen in bezit te zijn van een geldig VCA diploma.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina