Ook code 95 mogelijk
E-learning in Nederlands, Pools en Engels
Al 0 tevreden cursisten

✅ Nu ook e-learning in Engels en Pools! ✅

Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Laden...
Laad meer

VCA Surhuisterveen

Surhuisterveen is de grootste plaats van de gemeente Achtkarspelen in de provincie Friesland. Vlakbij Surhuisterveen ligt Drachten waar in1keerVCA.nl een VCA dagcursus locatie heeft. In Drachten kunt u een dagcursus volgen voor VCA Basis, VCA VOL of VCU VIL. Eén van onze ervaren instructeurs komt die dag in Drachten aan u alles vertellen over de inhoud van de VCA zodat u deze dag voldoende kennis opdoet om in1 keer te kunnen slagen voor uw VCA examen. En dat is onze bedoeling! U krijgt bij de boeking van een VCA dagcursus altijd gratis een e-learning. Deze e-learning die u binnen 2 uur klaar heeft, geeft u de garantie voor een gratis VCA herexamen. Heeft u de e-learning helemaal gemaakt en een dagcursus gevolgd, dan krijgt u een gratis herexamen als u niet slaagt.

Wat wordt er allemaal behandeld?

De VCA examenstof is erg breed en bevat veel onderwerpen. Het gaat over wetgeving, preventie, voorkomen van ongevallen, risico's, veilig werken met diverse werkmiddelen zoals trappen, ladders, hoogwerkers, electrische apparaten maar ook gevaarlijke stoffen en werken in besloten ruimtes. Onze instructeur weet welke onderwerpen er altijd terugkomen in het VCA examen. Hij zal u hier zeker op voorbereiden.

VCA incompany

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA cursus, dan kan dit bij in1keerVCA.nl geregeld worden. En dat kan ook in het Fries. Onze geboren en getogen Fries komt bij u op locatie de VCA cursus verzorgen in het Nederlands of Fries. Het VCA examen is helaas wel in het Nederlands en wordt afgenomen op een computer. Wij verzorgen alles voor u op uw eigen locatie. Ook het examen wordt door ons geregeld en een onafhankelijke examinator neemt bij u het examen af. De VCA incompany cursus is mogelijk voor alle soorten VCA.

VCA e-learning

Wilt u geen dagcursus volgen, dan kunt u ook kiezen voor een VCA e-learning met examen. Thuis leren in uw eigen tempo en op 1 van onze 80 locaties examen doen. De lesstof bestaat uit verschillende hoofdstukken met vragen waarmee u uw kennis kunt toetsen. Ook kunt u informatieve filmpjes bekijken voor een nog betere uitleg. Examen kunt u afleggen in Drachten, Ten Post, Leeuwarden of Groningen.

Bel nu op 085-0667401 Mail ons op info@in1keervca.nl Zo werkt een cursus bij in1keervca.nl

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina