Eenvoudig online uw VCA cursus boeken
Goedkoopste aanbieder van Nederland*
Alles
Dagcursus + examen
E-learning + examen
Examen
Alles
Basis
VOL
VCU-VIL
Basis groen
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

VCA cursus in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam - in1keerVCA.nl

In 1957 werden de dorpen Hardinxveld en Giessendam samengevoegd tot de huidige gemeente Hardinxveld-Giessendam. Het dorp Hardinxveld is een van de oudste gemeentes in de Alblasserwaard en is ergens rond het jaar 1105 ontstaan. De inwoners uit de twee dorpen werken vooral in de aannemerij, in de bouw en in de scheepsbouw. In Hardinxveld-Giessendam zijn diverse scheepswerven gevestigd maar ook diverse toeleveranciers hiervan. In al deze sectoren is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige en geldende veiligheidsregels. Door middel van het halen van een VCA-diploma kunt u aantonen hiermee op de hoogte te zijn. Vanuit Hardinxveld-Giessendam is onze locatie in Rotterdam het snelst bereikbaar voor het halen van uw VCA diploma.

Veilig werken

Bij in1keerVCA.nl kunt u op diverse locaties in Nederland de VCA Basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus of de VCU VIL dagcursus volgen. Tijdens de dagcursus brengt onze ervaren instructie u op de hoogte van alle geldende veiligheidsregels, arbo regels en milieuregels. Tijdens de cursus behandelen onder andere de volgende onderwerpen:

U wordt tijdens de VCA cursus krijgt u ook examen training. Verschillende voorbeeld vragen en antwoord mogelijkheden worden behandeld zodat u weet wat u doen moet tijdens het VCA Basis of VCA VOL examen. 

Andere VCA mogelijkheden

Bij in1keerVCA.nl heeft u ook de mogelijkheid om een examen af te leggen in andere VCA examen talen. Ook is er een voorleesexamen mogelijk bij een VCA basis examen. wilt u liever thuis leren en geen dagcursus volgen dan is er voor u een VCA e-learning beschikbaar. Thuis leren en op één van onze locaties het examen afleggen. Ook bestaat er de mogelijkheid om alleen een VCA-examen te boeken. Heeft u een groot rijbewijs, dan kunt u bij ons bij de dagcursus ook de code 95 boeken voor 7 theoriepunten.

Locatie

in1keerVCA.nl
De Magneet
Cranendonckweg 40
3077 LA Rotterdam

Wilt u op uw eigen bedrijf een VCA-cursus volgen?

in1keerVCA.nl komt naar u toe!

Naar incompany-pagina